Inspiration!


Vi bjöds på fika i dem härliga kopparna från Royal Copenhagen. Jag som inte är något direkt fantast av sådana här koppar med "öron", men den här var något helt annat. Underbar! Större än tex mormor och farmors koppar ;) och själva örat var format för att kännas bekvämt då man drack. En super kopp skulle jag vilja säga. Den här serien skulle hag inte ha något emot att ha hemma.


Min fruktskål hemma skulle super gärna ersättas av denna!


Hahha blir man inte bara så super glad? =) Gino Zuccino heter den och är en socker ströare.

Jag är lite smått kär i dessa små söta gubbar från Alessi. Den här med skeden i handen är faktiskt en äggkopp och kaninen är en tandpetshållare. Något som jag tror skulle uppskattas av hela familjen. Så söt eller hur?


Underbara vinhållaren från Alessi. Hörde att den även fanns i svart. Man kan bygga den lite hur man vill, dvs man kan göra den väldigt liten eller jätte stor. Stilrent och snyggt!


Bara strösslet får mig ju att vilja baka! Har ni sett det stora utbudet som Cervera har fått in nu? Verkligen hur mkt som helst som passar vid olika tillfällen. Tex så har dem strössel i form av babyfötter (rosa & blå). Hur gulligt som helst. Spritsar, tyllar, bakformar, kakformar etc. Det mesta till bakning. Vill ha allt ;)


Det här gillade jag. Dem har har dukat och ordnat med sittplats, satt upp en hylla och sen tagit kort på det. Sen satt upp som en fototapet på väggen bakom. Exakt likadant! Tyckte det var fantastiskt påhittigt och en riktigt häftig idé.


Dessa kommer från Iittala! Var nog kärlek vid första ögonkast. Jag som älskar Iittala! Osthyvel, smörkniv, salladssked och ostkniv ♥

Underbar kollektion från Variera. Älskart!!


Favoriten Iittala som kommer med nyheten ölglas i Essence seriern =) Den jag samlar på här hemma. Älskar den serien. Kärlek vid första ögonkast!

Dornbracht har fantastiska badrums serier. Så vackert och härligt detaljerat. Där på bänken stod det uppdukat med härliga produkter från Queen of Licorice. Lakrits! Elisabeth Johansson är skaparen av dessa produkter. Hon var även festivalkock på lakritsmässan i år och går under smeknamnet lakritsdrottningen. Hon skapade iaf denna spa serie som är gjorda på naturliga råvaror och sägs att ha en läkande effekt.

Det var en härlig stund hos Trendgruppen igår. Fick reda på så mkt och det här är bara en liten del av det. Ikväll ska jag på ett Iittala event med dem. Gissa om jag är taggad =)
 
En kommentar publicerat i Event, Mitt liv....;
Taggar: Essence, Variera, alessi, cervera, gina zuccino, iittala, kopp, porslin, royal copenhagen, trendgruppen, vinhållare
#1 - - sandra - 3 barns mamma <3:

Va mycket snyggt!!! Gillade värkligen fatten från variera och de stora kuddarna. Grabben pratar om stora myskuddar och dessa skulle nog inte sitta fel.

Tack för inspirationen!

Svar: kudden med ugglor på är så fin. i verkligheten med =) å det fanns mkt fina fat och koppar där. riktig guldgruva! :D
Nina