wake up, shape up

Jag vet inte om jag lever. Igår vid middagen så tappade jag synen och fick totalpanik. Va så länge sedan som jag hade ett migränanfall, så jag tänkte, inte det med! Man behöver ju inte ett hemskt migränanfall på allt annat. Jag kände mig inte alls tipp topp igår och ja kvällen hjälpte ju inte.. Jag skulle ändå ta min medicin, så jag skyndade mig att ta den snabbt. Dricka en massa. En kvart efter tappad syn så kände jag att det är kört. Huvudvärken kom krypandes, mer och mer. Vart brutalt illamående en stund. Men det gick över.
 
Så klockan 19 låg jag i sängen med en vetekudde på skallen. Behöver det varma  på skallen, men vetekudden kändes för tung för huvudet. Jag antar att det berodde på värken. Sen piggnade jag till lite, märkte att citodonen hade effekt. Ja somnade med lätt huvudvärk sen. Idag vaknade jag upp med den igen. Orka må så här hela dagen igen. Är det inte det ena så är det något annat. Man blir lite bitter, ganska så mkt faktiskt.
 
 
#1 - - sandra - 3 barns mamma <3:

Usch vilken kväll och va leskigt med synen. Är migränen en bieffekt från medicinen? Är tristxatt höra att många dagar sercut så för dig. Jag hoppas värkligen att det vänder så du slipper migränen och vörken <3