Värk..

Morgonens försök till frukost gick väl sådär. Jag har sänkt min kortisondos och jag kan ju säga att det känns. Magen klarar inte lika mkt längre. Känns ganska så märkligt att en tablett mindre kan göra sån skillnad. Läkaren ville att jag skulle trappa ner på dosen av kortison då hon inte gillar den behandlningen. Just för att man blir sämre så fort man sänker dosen. Sist jag sänkte dosen vart det likadant. men kortisonet ska ju bort, gärna så snabbt som möjligt...
 
Idag ska jag iväg och hämta den nya medicinen. Ska bara få min kropp att prata samma språk. Det här med att röra på sig. Jag har sån fruktansvärd värk i kroppen så det finns inte. På lördagsmorgonen hade jag sjuk värk av att jag hade använt dammsugaren på fredagen. Igår så plockade vi ur vinden. Mannen bar alla tunga saker, men vad hjälper det då en vindpust tydligen kan få kroppen ur balans.
 
Jag var i säng innan kl 21 igår, då värken tog över helt och hållet. Värst av allt är vänsterarmen idag, och handen. Känns som om jag har överansträngt handen totalt. Var väl jobbigt att steka korv igår lr nått *ironisk*. Så nu ska jag låta citodonen göra sitt och se om jag kommer iväg..
 
#1 - - Dessie - en hjärtebarnsmamma ♥:

Åh, jordgubbar! Hoppas du får må bättre snart!

Ha en myspysdag!
(psssst, kommentera gärna tillbaka i min blogg så slipper jag leta svar hela dagarna..)
Kraaam
Dessie – en hjärtebarnsmamma ♥
http://blogg.alltforforaldrar.se/dessie

Svar: Tack !!
Nina

#2 - - Jessica Sundberg:

Stackare... Hoppas att du snart mår bättre! Kram!

Svar: Tack snälla du <3
Nina