Brio Go Next, Neon...


Jag ska bli faster för er som kanske har missat det. Helt underbart faktiskt. Min bror har försökt att hitta lite vagnar som dem gillar och kan komma överens om. Han frågade tom mig om lite vagnar. Så i måndags så fick jag syn på denna skönhet på Lekmers barnvagnsvisning på Loppi eventet. En Brio Go Next, Neon. Var framme och kände på den och den är ju toppen från topp till tå.

 
Lillebror bor just nu på söder och i en väldigt gammal kåk. Dem bor några trappor upp och det finns som tur var en hiss i huset. Problemet är bara att hissen är så sjukt liten. Dem kan alltså inte hitta en vagn som är allt för stor och svänghjul är ett måste.
 
Vikten i att få in vagnen i en hiss, ligger bland annat i att min brors sambo har epilepsi. Iom att dem har velat ha barn så har hon fått mindskat dosen på hennes medicin. Hon har ca 30-40 st "anfall" om dagen just nu :( . Dem är små, men orsakar ändå obehag och hon ska därför undvika ställen där hon lättare kan trilla. Epilepsin gör såklart att hon måste tänka lite extra på henne och hennes barns säkerhet än vad kanske "vanliga människor" gör, dvs trapporna är inget alternativ, behovet av hissen är stor och en vagnen måste bara få plats.
 
Mer positivt om vagnen. Den har lufthjul där bak och nya mjuka swivelhjul fram, som gör det lättstyrt. Framhjulen är låsbara och utbytbara till nya Country lufthjul, om du vill köra mer offroad ;) I min brors fall bli det på deras lilla landställe. Reglerbara handtag är även det något som gör så att vagnen tar mindre plats. I det här fallet är det ju även så att hantaget är väldigt ergonomiskt, det passar min bror som är lång och även hans sambo som är kortare. Det är inte alltid lätt att anpassa vagnar då den ena är lång och den andra är kort, men i detta fall så går det. Så super bra.
 
Dessutom så bor dem inne i stan, så alternativet blir ju att dem tar bussen. Vi som normalt sett åker buss i stan vet vilket kaos det kan bli. Det är skönt att komma på enkelt och ha en liten vagn.
 
 
För barnets del så kändes vagnen så mjuk och skön. Min brors bebis skulle sova som en prins, precis vad han  är. Jag gillar ju även att sufletten har UV-skydd UPF 50+ och en liten utfällbar keps som är super för sommaren som närmar sig. Det finns även ventilationslucka, så att det kan strömma in luft. Jag gillar att alla luckor etc har magnetfästen. På mitt gamla vrålåk så var det bara kardborre och helt ärligt, så vaknade ungen så fort man skulle fälla ner något/öppna något.
 
En super snygg vagn, svart med neon zippers! Vagnen är Impregnerad och är vatten och smutsavstötande. Skulle man råka spilla något på den, så går den ändå att tvätta. En grym fördel för en småbarnsförälder. Det är inte bara en liten bebis som kan få njuta av vrålåket, utan med denna vagn tillkommer det en sittinsats. Den är även vändbar, så att man kan anpassa vagnen efter barnets behov. Även om man byter del, så är vagen super smidig och tar fortfarande lika liten plats och får plats i den här lilla hissen. Så dem slipper verkligen att tänka på att byta vagn.

 
I ärlighetens namn så skulle jag vilja ha denna vagn till mig själv, bara för att den är så snygg och har så bra funktioner för mig som förälder. Hade det här varit fem år sen, så hade jag aldrig tvivlat om att detta är vagnen som jag vill ha. Men tyvärr fanns den inte då, men nu kommer den snart! Mina barn är ju så pass gamla nu, men för min bror så skulle denna vara så super. Eftersom dem har så höga krav och många funktioner som dem behöver för att kunna bo där dem bor. Jag tvivlar på att dem kan hitta en bättre vagn än denna.

 
En kommentar publicerat i Event
Taggar: Brio, barnvagn, brio go next, brio go next neon, lekmer, neon
#1 - - Hanna Of Sweden:

Sååå snygg!! :)