Makalösa Furuvik

Underbara Furuvik. Älskar att vara där. Men helst av allt så vill jag åka dit i mitten av sommaren, ta med en egen picknick och bara njuta. Gärna ta ett dopp i den härliga vattenparken innan vi åker hem med. Vi har kommit tillbaka hit sedan Theo föddes. Första gången var 2009 och nu är vi inne på det femte året på raken där. Ungarna är lika glada varje gång och Theo vet ju verkligen vad Furuvik är nu.
 
I år så vart det inte super mkt fokus på djuren, som dem andra åren. Theo har nämligen snöat in sig på att karuseller, det är grejjen. I år får han dessutom åka det mesta. Så han och jag åkte bland annat berg och dalbanan. Urkul tyckte han, läskig tyckte jag. hahah. Börjar bli gammal. Vi fiskar presentpåsar som vi gör varje år, fiskar ankor och kastar ner burkar. I år åkte även Theo slänggungan själv. Om och om igen. han åkte getingen själv. Ja han ville åka. Tom uppskjutet åkte han. Freja hon har blivit modig och åker hon med det lilla uppskjutet, lilla berg och dalbanan. Vad hände? Hon kunde ju knappt gunga förut. haha. Så vi sprang runt i timmar på tivolit. Vart en bra prioritering denna gång.
 
Vi var ju såklart inne i regnskogen med, kolla på aporna och sånt. Red och åkte flodfärden. Vi hann ju runt, men vi la inte all tid på det denna gång. Skönt när man kan göra lite som man vill. Bestämma själv, inte ha bråttom. Vi var där i sex timmar och sen vart det lite mkt med det varma vädret. 32 grader stod bilen på, i skuggan på parkeringen. Ungarna vart riktigt trötta och vi med. Dem sov riktigt gott på vägen hem sen =) Se om vi tar en tur tillbaka dit i mitten av sommaren igen, som vi brukar.
#1 - - Jessica Sundberg:

Ser verkligen härligt ut! Skönt att ni blandar med lite skojigheter mitt i alla sjukhusbesök! Du är verkligen stark!

Kram!

Svar: Tyvärr var detta innan det hände. Uppdateringarna har bara hamnat på efterkälken. men tack!
Nina