Lakritspannacotta!
Lakitspannacotta.. Älskar lakrits. Lite mastigt, men helt ok ändå! gott!
Ingredienser: 5dl vispgrädde, 1 dl Dansukker Gelésocker Multi, lite muscovadosirap, salmiakpulver alt lakritspulver, Lakritsgodis, färska hallon
Gör så här: Blanda vispgrädden och gelésockret, ha i önskat mängd lakrits (jag hade ganska så mkt, då jag gillar smaken). Sen hade jag även i lite muscovadosirap som har en lakritston i sig. Låt det koka upp i en halv minut. Häll upp i glas. Jag hackade lite sötlakrits och hade i smeten. Lät den kylna av och stelna i kylskåpet. Tog inte så lång tid (positivt). På med mer sötlakrits och färska hallon! Såklart kan du ju ha i vilken lakritssort du vill. Själv älskar jag faktiskt saltlakrits, så det blir nog det nästa gång!
Super lätt att använda sig utav Dansukker gelésocker iaf, slippa vänta i timmar på att få servera panacotta..
Guuuud så gott!!!!!