Smått förälskad..

Va många fina nyheter hos Eva Solo. Favoriterna vart ändå ljuslyktorna. Jag älskar ljus och allt som har med det att göra och dem här föll mig verkligen i smaken. Speciellt dem fina svarta ljushållarna för både värmeljus och marschaller. Även dem smarta och fina solenergilamporna. Urfina!
 
En till favorit var ju dricksglasen. Såg direkt dem sandfärgade som likade några som jag fick på mitt bröllop. Var där och pillade på dem och tänkte, sådana här måste ja ju ha. Och när vi gick så fick jag med mig fyra glas. Var på jag fick med mig dem sandfärgade. Glad. Använde dem direkt på kvällen. urfina!
 
Det fanns mat på plats, men jag kunde tyvärr inte äta något. Däremot så provade jag att dricka te. Måste säga att jag älskade koppen jag fick teet i och även karaffen (värmekannan) som teet var i. Helt i min smak det med!
 
Plus alla kastruller med dem smarta lösningarna till allt. Bra lock, perfekta hållare för tex pastasleven. Bara något som underlättar i vardagen och när man lagar mat. Jag vet att både jag och mannen skulle vara glad om vi hade dem här hemma. Gynnar alltså inte bara mig, utan hela familjen :D
 
Blir mer spaning på Eva Solo efter denna dag..
 
 
En kommentar publicerat i Event
Taggar: eva solo, event, glas, grillar, kastruller, lyktor, nyheter, presslunch, pressvisning
#1 - - Elin - Livat på torpet:

Så mycket fint!

Och tusen tack för rösten. <3 Jag lovar att jag ska fortsätta påminna dig ;)

Kram!