Nu dök tiden upp!

Idag kom tiden ner i brevlådan, så på torsdag smäller det. En massa som ska läsas igenom. Lite roligt att vissa grejjer ska man sluta med en vecka innan undersökningen. Tex järntabletter. Nu får jag inte äta det pga magen, men alltså spännande att dem då inte skickar ut det tidigare OM jag skulle ha ätit det.
 
Ännu bättre är ju faktiskt att dem sjukskrev mig bara en vecka. Dvs dem tycker att jag ska vara arbetsför idag. Så dem menar att jag alltså ska vara på jobbet och ska bara kunna ta ledigt på torsdag. Tycker det är smått respektlöst det med.
 
skit samma. Jag är hemma och på torsdag ska jag kommer att  komma ytterligare ett steg i rätt riktning på vad jag kan ha åkt på. Några dagar närmre en lösning (förhoppningsvis en lösning).
 
#1 - - sara:

Jag och lilleman mår bara bra! Njuter varje dag av min mammaledighet, så härligt att få den här tiden med honom. Som det känns just nu vill jag aldrig mer gå tillbaka till jobbet, haha :) Men det är ju ett tag kvar, ska väl vara hemma lite mer än ett år, men i den här takten som tiden har gått hittills så säger det väl bara pang så är man tillbaka på kontoret. Hur mår du? Lite dum fråga, jag har ju förstått att det inte alls är bra med dig. Allt låter så himla jobbigt för dig, att du ska må som du gör, fy...din stackare, hoppas att du får lite klarhet på torsdag. Är det magen som krånglar för dig? Kram på dig!

#2 - - Johanna:

Styrkekramar! ❤️