Hög feber...

Lagom till fredag kväll så vart skruttan så dålig och fick hög feber fort. Hon låg på mig i soffan under kvällen och bredvid mig i sängen under natten. Så läskigt då febern blir så hög och man inte riktigt vet varför dem får det. Gårdagen spenderades då i soffan på halvfart. Dvs inge vidare lördag. Jag var sjukt uttråkad, men väldigt trött efter en hyfsat sömnlös natt. Febern fortsatte dessutom. Men inte är hon förkyld eller något.
 
Idag är hon som vanligt. Skrattar, tjoar å tjimmar, febern syns inte till. Inte något tecken på att hon varit dålig. Så det vände ju tydligen väldigt snabbt? Man undrar ju vad hon åkte på.
 
Dagen har iaf bestått av att mannen körde Theo på kalas. Sen åkte han till tippen och dumpa en massa skräp. Såå behövligt. Försöker att rensa ut lite i taget här hemma. Och det där har ju stått ett tag. På det så ringde Cissi och fråga om hon kunde komma förbi. Hennes son var ju på samma kalas som Theo. Så hon kom hit med lite fika. Sen satt vi och snacka skit i några timmar.
 
Nu ska det fixas med mat och sen är det att sova för hela slanten..
 
#1 - - Camilla:

Enligt barnavdelningen på sjukan går det massor med olika virus över hela landet just nu :/ Vi har haft sjukstuga i en vecka nu, blä.