Hanterligt igår, idag...

Igår var jag fortfarande helt slut, MEN värken i kroppen var så mkt bättre. Hanterlig. Jag hade tagit värktabletter på eftermiddagen, men tog inget på kvällen då jag gick och la mig - allt kändes liksom ok. I natt då jag vaknade runt tre, så kände jag min lite skum. Lite ont, men jag tyckte att jag behöver inte ta något för detta, för jag har överlevt värre smärta en så här. Behöver inte stoppa i mig saker och ting som påverkar magen (om jag inte behöver). Så jag värme min vetekudde och gick och la mig igen.
 
Imorse runt 7 vaknar jag och kan inte ens röra mig först. Värk överallt. Kan inte röra nacken ok, trots att jag låg på min bästa tempurkudde. Käken, örat, nacken, ryggen, knäna, benen asså rubb och stubb värkte. Vilket bakslag. Man blir bara så nerslagen. Kändes så positivt igår kväll. Man laddar kraft och energi på den känslan.
 
Försöker att ladda om nu, se till att vara rörlig och må bättre tills barnen är hemma. Blir väl till att vila, se till att få i mig mat och röra på sig lite. Se om jag kan ta mig ut. Solen skiner och det snöar. Mysigt värre ju. Lite luft skulle inet sitta helt fel. Bara till att köra en timme i taget nu..
 
 
#1 - - Pernilla:

Usch vad jobbigt att du alrdigt får må riktigt bra, men vet det egentligen varför du mår som du gör?

Hoppas du snart får känna dig frisk, kram.