Fortsatt sjukskrivning..

Var uppe hos VC idag då min läkare endast hade tid idag. Trodde att jag kanske kunde få något mot alla inflammationer som härjar fram och tillbaka i kroppen. Men det fick jag ju inte. Detta är pga tarmen då. Så jag får snällt härda ut och bara köra på här hemma.
 
Gick igenom proverna som dem tagit och även den här koloskopin. Jag hade för mig att hon sa 28-29 januari. men trodde att jag hört fel då det vart den 30e tillslut. men så var inte fallet. Nej den 29 dvs imorrn var det inbokat ett besök för min del hos ks. men dem hade gått in och skrivit "avbokad" och "framåtlagd". Ingen ny tid, ingen info till mig, nada! Fan ja blir så förbannad.
 
Nej den här koloskopin som jag fick nu, det var bara för att jag var så pass klar i skallen att jag bad om en remiss till Sophiahemmets gastroenhet. Detta gjorde jag hos VC den 9e januari. Och tur var väl det. Att dem lyckades få in mig då så pass fort. Det vart inget snack eller något. Jag kom in på en gång. Så nu ska ja få hjälp.
 
Annars så hade jag stått här nu. Fan hjälplös och inte vetat vad som händer. Man får inte vara så naiv. Jag som annars ser mig själv som ytterst naiv, känner mig jäkligt nöjd. Å andra sidan så har jag inte så högt förtroende till vården - kanske är det. Jag har alltid fått kämpa mig fram. Aldrig ge vika.
 
Nu var det ju aldrig någe snack då jag bad om denna remiss, inte heller om en sjukskrivning. Hon ser ju mig och lyssnar, vilket jag uppskattar så sjukt mkt. En läkare man bara vill krama varje gång som man ser henne. Känns som om jag känner henne. haha. Lite hemskt. Men glad att jag har hittat henne, man har inte alltid så tur med läkare.
 
#1 - - louise mamma til hugo:

Härligt att hitta ng som äntligen lyssnar på dig :)
Hoppas verkligen att de kan svara på vad deinnebär, usch lider med dig. Inte kul att inte veta vad det är