Försöka vara stark.

Nytt år men problemet kvarstår.. vart inlagd under nyår och det var väl inte en av dem bättre stunderna i mitt liv. Fick komma hem i torsdags och har sen dess kämpat för att inte åka tillbaka.
 
Tjocktarmen är iaf inflammerad och har försökt att klara av det här med vätska å mat samt smärta själv.  Inte nog med det, så fick jag ta mig till närakuten igår, då jag knappt kunde gå. Har nämligen slagit ut lederna nu med. Så knäna värker, armbågarna värker, låren värker och sen högra fotleden. Känns sådär att behöva ha hjälp upp lr in å ut från duschen. Jag är helt lamslagen. Hur vart det så här illa ?
 
Ska ta prover på tors. Annars har dem inte bokat in något läkarbesök förrän om en månad. Helt galet. Imorgon,  på min födelsedag dessutom (som var tanken att den skulle firas idag men vart inställt),  ska jag ta upp jakten på läkaren som brydde sig. Hoppas på att han kanske kan hjälpa mig. Värt ett försök iaf....
 
 Vågen fortsätter neråt, minus 8 kg :(
 
#1 - - Eva:

Vilken jobbig tid du har nu. Har du problem med lederna sen förut eller har det kommit nu det med?

Vet ni vad inflammationen i tarmen beror på? Någon sjukdom som ligger bakom, min pappa har Crohns och har även opererat bort en bra bit tarm så har gått igenom det där på nära håll.

Hoppas att du snart mår bättre och att du får all hjälp du behöver och att de hittar problemet till varför du år ont/inflammation.

Många kramar!

Svar: dem skulle utreda mig för crohns och även något som heter IBD. å det är därför jag måste vänta en månad. läkaren i tis ville sätta in kortison på en gång. men eftersom blindtarmen låg å spöka, så vågade han inte.
så vi får se. hoppas att jag får tar i honom...
Nina

#2 - - Fröken M:

Men herregud, vad är det som händer lixom ? Stackare !
Jag lider verkligen med dig och hoppas att du ska få bli frisk snart !! kram

Svar: ja du, det undrar jag med. otrevligt iaf.
Nina

#3 - - Louise mamma till Hugo:

Men usch stackare. Kan ju inte vara meningen att du ska behöva vänta en hel månad på ett läkarbesök. Hade nog försökt som du säger att få tag på den läkaren som brydde sig. Det här är ju verkligen inte klokt som de behandlar dig


Svar: kortaste väntetiden sa dem. :(
Nina

#4 - - Emelie - Mamma till M:

Skickar massa styrkekramar!!! ♡
Hoppas verkligen du får den hjälp du behöver.

Svar: tack!
Nina

#5 - - Josephine-Mamma till Elika & Nick:

Stackare ❤️❤️ hoppas att det snart går åt rätt håll så att du blir bättre. Kramar

Svar: tack!
Nina

#6 - - MariaM:

Hoppas du snart mår bättre och att proverna visar positivt! Försök att rycka tag i läkaren som brydde sig för att få mer hjälp...det kan ju vara svårt när man inte har något "lättbotat" att faktiskt få hjälp, har jag erfarenhet av genom jobbet i alla fall. Hoppas verkligen på att det vänder för dig snart!!!

/Maria

Svar: Han var proffessor och super bra inom tarmar. Han stannade längre på nyårsafton för att se till att jag fick all hjälp som han kunde ge. han gjorde mera på fyra timmar än dem andra gjort tillsammans på jag vet inte hur många timmar. så det är iaf värt att försöka få tag i honom igen. se vad han säger, om han kan hjälpa.
Nina

#7 - - Eva:

Vad skönt att du kommer att bli utredd för bägge delar även om du måste vänta en hel månad. Har du fått några matföreskrifter under den månaden? Eller är planen att du bara ska komma igång och äta igen.

Krya på dig!

Svar: ska till vc imorrn. läkaren ringde ej igår eller idag, så jag ska ringa dem igen.
skulle få en dietist och nån som hjälpte mig med mitt järn. men inget gjordes. så jag tänkte ta upp det med hon på vc imorrn. så att ja iaf har en plan. just nu har det gått sådär. men har skrivit upp allt som jag har fått i mig och så. för min egen skull..
Nina

#8 - - Louise mamma till Hugo:

Usch, lite länge ändå känns det som :(

Svar: ska till vc imorrn, se vad som händer..
Nina

#9 - - Louise mamma till Hugo:

Usch, lite länge ändå känns det som :(

#10 - - Louise mamma till Hugo:

Håller tummarna =)

Svar: tack Louise!
Nina