Ett delmål..

Igår hämtade jag Freja från dagis. Det var lite kämpigt, men jag tog det lugnt. Ingen stress liksom. Min höft är inte riktigt på banan, något som jag känner av lite då och då. Speciellt då jag går. Känns som om jag har foglossning. Så jag kan inte ta ut stegen som jag brukar. Men fram kom jag.
 
På med hennes kläder, vilket tog lite tid med - axeln/nyckelbenet värker som tusan. Men freja hjälpte faktiskt till. Hon brukar kunna vara riktigt jobbig ibland då hon ska klä på sig. Det går i vågor. Men det gick super bra. Jag bad henne helt enkelt om lite hjälp. Förvånadsvärt hur lätt hon kan förstå ibland. Ingen tjafs hem och sista biten ville hon gå. Bara skönt för mig att slippa tyngd i vagnen.
 
Hon slängde sig i snön utanför och var super nöjd. Hon skrattade så gott. Älskar hennes skratt, det smittar av sig riktigt ordentligt. Väl hemma så poppa vi lite popcorn och gjorde saft. Så satt hon och jag och mös i soffan och kolla på Rapunzel (vad annars???). Skruttungen.
 
 
 
#1 - - Cissi:

Skönt att det gick bra! Kanske kan fröknarna hjälpa till med påklädningen om det är jobbigt/svårt? Hoppas du mår bättre snart

#2 - - Pernilla:

Vad skönt ändå att det gick bra och att hon hjälpte till, lätt som ni fick det riktigt mys när ni kom hem :)

#3 - - Dessie - Mamma till ett hjärtebarn & en femkilosbebis:

Ja gör det! Tyckte att det nya trycket var coolt :))