Telefontid..

Idag ska jag försöka vänta in att läkaren från nyårsafton ska ringa. Karolinska ställde ju in min undersökning och har inte bokat in någon ny. Inte har dem informerat mig heller om något. Inte ens mina prover som jag lämnade in den 9e januari. Jag har försökt att fråga lite om dessa proverna, men har inte riktigt fått ett bra svar. Ett svar, så att jag förstår vad det innebär.
 
Jag försökte att prata med läkaren på sophiahemmet. Men han påstod att det provet jag tog, inte borde varit över 5000 mg/kg. Och mitt prov låg ju på 9387. Han säger att jag måste ha läst fel etc. Att det säkert var på 900. Men mitt provsvar ligger framför mig, det står så. Dessutom så vägrade han gå in på min journal för att se att jag inte "hittade på". Då vifta han bara bort det, när jag inte gav upp.
 
Känner mig inte alls nöjd med läkaren på så sätt. Han lyssnade inte på mig alls. Han svara inte på mina frågor. Han var duktig på att ta prover och så och var väldigt noggrann på så sätt. Men jag själv känner att jag behöver den där helheten. Speciellt då man haft en sån bra läkare som ja hade på ks (en av dem dagarna). Se om han ringer någon gång under dagen. Bara sitta och vänta snällt.