Piller Thriller!..

En vecka har gått sedan jag började med kortisonet. Jag tycker inte att det har gjort så himlans mkt än så länge. Men jag läste att det kunde ta upp till en månad innan tabletterna ger effekt. Däremor så tar det tydligen inte lika lång tid innan man börjar uppleva bieffekter. Jag har ju haft ont i magen under veckan, mer än vanligt. Törstig som tusan. Jag fick klåda en kväll, men det gav med sig sen. Så det har inte kommit tillbaka. Så skönt! Jag har haft problem med att somna. Jag är så trött, men det går bara inte. Skakig, till och från.
 
I natt har jag legat med kramper i musklerna igen. Jag får ju det lite titt som tätt, men i natt var det extra mkt. Urjobbigt. Jag svettades floder, kändes som om jag var nyduschad då jag vaknade. Axeln och nyckelbenet värkte, så att det dunka. Huvudvärk, men känns att det kommer just från axeln. Så idag tog jag faktiskt ipren. Fast att jag inte ska äta det. Men jag måste få kunna sitta upp rakt.
 
Måste även ta mig till en VC idag och hämta en massa grejjer. Tänkte gå förbi apoteket och köpa mig en sån här pillerdosering. Man delar upp pillerna mån-sön. Känner att ibland är jag så snurrig, så jag kommer inte ens ihåg om jag tagit pillerna eller inte. Sen måste jag ju räkna dem med ;) Avancerade saker. haha!