Per Pr pressfrukost..

Fick en inspirerande förmiddag hos Per Pr inne i stan. Älskar allt som har med trädgård att göra, spännande att se vad man kan göra, små tips och trix. Man blir bara sugen på att hugga i och göra hela balkongen till ett växthus! Hade jag haft en stor gräsmatta, så hade jag köpt en sån här! såå grym ju =)
 
Fick så min egen tiger tomat =) Ska bli spännande att se om den kommer att växa. haha. Har inte direkt gröna fingrar =) Blir ett projekt för mig och ungarna i vår!
 
Häftiga köket från ballingslöv som hade flera smarta lösningar och förvaringskombinationer som jag gärna skulle ha hemma. Lådorna för kastruller, ja dem hurrade jag lite extra för och även det fina skafferiet!
 
Underbara köksredskap från Sundqvist. Ville ha rubbet!
 
Flera varianter på hur man kan plantera. Jag älskar ju skåpet till vänster, då det passar bäst på balkongen! Skulle älska att ha ett sådant fyllt med färska kryddor =) från Hasselfors Garden =)
 
Fick en lära mig lite om penslar (från Anza). Vet att en vän till mig gärna hade varit med och kikat. Dem små men smarta lösningarna på pengarla med en hängare/ställ på borsten. Super smart. Älskade färgen med, isblå hette den. Underbar!
 
En härlig goodie fick vi med oss hem med!
 
0 kommentarer publicerat i Event
Taggar: Per pr, anza, ballingslöv, hags, marianne, nelson, penslar, sundqvist, tomater, trädgård, växter