Lämna prover..

Idag måste jag iväg till vårdcentralen för att lämna prover. Är inte alls pigg och fräsch och hade helst stannat inne. Sovit bort några timmar. Men jag måste dit och sen måste jag även hämta ungarna. Mannen jobbar i vallentuna, så då måste jag dit. Jag blir varm inombords att jag ska hämta dem, men samtidigt så är jag så jäkla trött - så det känns så sjukt påfrestande.
 
Klädde på mig mina slapparkläder (boyfriend jeans) och sen vart det vila för min del. Skönt att jag iaf har några timmar på mig att göra det lilla som jag ska. Här får man inte ha bråttom direkt.
 
 
#1 - - Martina:

Stackare...när du till och med har pixlat bort ditt vackra ansikte från en av bilderna förstår man verkligen att du inte känner dig direkt fräsch och pigg... :-(

<3

#2 - - sara:

Men det var ju helt sjukt vilken hets det var på Ikea i fredags. Alla förvaringslådor var slut! Hyllorna var helt tomma, fanns nästan inget kvar av nånting - så himla besviken! Men det blev lite annat, lampskärmar, gardiner, ramar och lite smått och gott från nya pappersavdelningen.