Ladda & börja om..

Åkte iväg och fixade mina prover imorse. Eftersom läkaren inte hade ringt igǻr och så missade jag hennes samtal väldigt tidigt imorse, så tänkte jag ringa VC igen. När jag ändå är på väg upp, så kanske dem hade en tid till henne. Så kan jag prata med henne på en gång. Det slutade med att jag vart så sablans irriterad. Ovanligt.
 
Jag spenderade över 10 min på telefonen. Jag berättade hur det låg till och frågade om det fanns en akuttid. Sen frågade hon om jag hade slut på medicin??, hon kollade igenom vilken medicin jag hade fått?? hon letade vanliga tider (som jag vet inte finns på minst två veckor - och jag sa det till henne i telefonen - därför jag ringde om en akuttid), hon skulle skriva meddelanden till henne? fast än jag sa att hon vet om att hon ska ringa mig och vet absolut vem jag är. Det bara fortsatte så här i 15 min. Jag förklarade allt om och om igen. Fyra gången säkert. Tillslut vart jag så irriterad så jag höjde rösten och sa samma sak för sista gången. Jag är här nu, kan du kolla tider! Jag var alltså hemma då jag började samtalet, inne på provtagningen då jag avslutade det. Tillslut klämde hon fram att det fanns en tid 10.30, Men då vart det en för sen tid. 
 
Problemet är ju att tiderna går åt som smör och spenderar man 10 min med att lalla, så kan flertalet av tiderna försvinna. Så dem kan lika bra ha gått åt när hon höll på. På det så får hon inte neka mig en akuttid, som hon mer eller mindre gjorde från början. Hon har inget med att göra vad jag ska göra där. Gah! Bara så utpumpad på energi innan dagens ens börjat. Orkar inte ens med småsaker.
 
Ladda och börja om dagen!
 
 
#1 - - sandra - 3 barns mamma <3:

Va drygt att hon bara babblade på och inte fattade vadde handlade om. Telefonister kan vara ena rintiga huvuvärkar ibland. Hoppadxatt det löser upp sig <3

Svar: Förstår inte att man kan låta en sådan människa ta så mkt energi. Man vet ju bättre. Bara att glömma och gå vidare!
Nina