Gahh!!

Ok vad hände? Verkligen, vad hände? Sonen ska börja i skola efter sommaren. Vilken sjuk ångest?! Ännu värre är det ju att välja skoja. Vi har ju ett självklart förstahands val, men vad händer om han inte kommer in där? Jag vet att den är så super poppis. Så vi måste välja två skolor till och det är bara ren chansning. En skola till finns i området, men den tredje - ja den måste man åka en bit för att komma till. Och vilken väljer man ens? Usch.
 
Dessutom så tror Theo att han promt ska börja i denna skola. Förskolan var nämligen och titta på skolan, var inne på gården och så. Vilket är jätte bra, att få uppfattning om en skola. Dock gav det ju Theo upplevelsen att han kommer att börja där. Han ska gå där och försöker bygga en trygghet runt omkring den tanken. Vilket kan bli fel OM föräldrarna (det var ju flera barn) har bestämt att barnen ska gå i en annan skola, eller om barnet inte kommer in där.
 
Dags att välja idag iaf. Bara dem sista skolorna som är ett problem. Kan man sätta samma skola som 1,2 och 3 ;) Det skulle ju underlätta en massa.
 
#1 - - Martina:

spännande kommer gå jätte bra ska du se :) Cornelia trivs som fisket i vattnet och hon börjar 1:an nu i höst :P

Hoppas ni kommer få komma in på den skolan ni vill.
kram

#2 - - Cissi:

Visst är det svårt! Fick hem papper om att vi borde sätta Alice i kö... Vilket känns helt surrealistiskt... Ännu mer ångest när vi skulle välja vilket språk hon vill läsa i 6an!

#3 - - Eva:

Vi har tur det finns två skolor på orten där vi bor och alltsom oftast så kommer du till den skolan du önskar. Vår skola ligger precis bredvid fsk så barnen får en trygg övergång och i början av hösten så pratar barnen mycket med varandra över staket till fsk.

Hoppas att ni kommer in på den skola nu önskar.