Biverkningar

Kroppen är inte direkt på g. Men fasen är den någonsin det. Man blir ju inte alltid piggare att vara inne heller. Vaknade med huvudvärk. Jag som ständigt vaknade upp med det förut, vaknar inte med det längre. Det är helt sjukt. Jag klagade alltid på huvudvärk. Går ju alltid att spekulera i varför den har försvunnit. Jag kan komma på flera anledningar. Nu tror jag att det är min inflammerade axel/nacke som spökar.
 
Sen igår så har min magvärk blivit värre. Jag läste på ang kortisonet och det var visst en av biverkningarna. Se om det ger med sig eller om det fortsätter. Kommer liksom i vågor. Ibland kan allt vara bra, och sen börjar det igen. Hade även hemsk klåda på kroppen igår kväll, men idag har det inte varit något alls.
 
Pratade även med läkaren imorse, så det kändes väldigt bra då jag la på. Dels för att han är uppdaterad över mina andra läkarbesök och dels för att han skulle kolla med ks, varför dem skitigt i mig. Han vart riktigt irriterad tom. Känns skönt att ha en läkare som bryr sig så och som sa att jag kunde ringa honom när jag ville.
 
Nu är jag så trött, så det är sängen som gäller.
 
#1 - - sandra - 3 barns mamma <3:

Va skönt med en läkare som bryr sig. Hoppas att mag och huvdvärken släpper upp!