Bekräftat..

Igår samtalade jag med min läkare. Jag har fått väldans ont i magen igen. Så jag har fått sluta med all medicin som jag har vid sidan av kortisonet. Det känns direkt kan jag säga, för jag vaknade med världens värk i kroppen. Jag känner mig som sjuk idag, och sjukdomsbesvären ökar iom att jag får ont i magen. Är även väldigt uppsvälld (gravidmage) och öm.
 
Fick det även beskräftat av proverna från gastroskopin att jag har Crohns. I vilken utsträckning det vet jag inte än. Men det får jag reda på i nästa vecka då jag har sjukhusbesök hos en specialist.
 
#1 - - Annika - drömmen om 11 barn:

Jobbigt kan jag tro, men ändå skönt på ett sätt? Nu vet du vad det är - och har någonstans att utgå ifrån... men usch ändå, jag lider verkligen med dig. Syrran är under samma utredning så jag tror mig veta på ett ungefär iallafall, även om jag inte upplever detsamma :/ KRAM! <3

Svar: Tack för omtanken Annika. Ska till läkaren i morgon, så får vi se hur det går. En dag i taget. Tråkigt att höra om din syster. Hoppas att dem hittar vad det är. Ovissheten är förjäkligt jobbig att gå med. kram på dig!
Nina

#2 - - Eva:

Skönt att du fått diagnos även om jag förstår att det inte känns särskilt kul just nu att få besked om att du har en kronisk sjukdom.
Tråkigt att smärtorna är tillbaka men nu kan du kanske kräva lite mer hjälp när du har diagnos. Hur mår du av kortisonet?
Hoppas du kan få hjälp med vad som kan få din mage att må bra igen. Lider med dig.
Många stärkande kramar!!

Svar: mår sådär av kortisonet. ska ta upp det med läkaren i morgon. känner mig lite uppsvälld här och var. Lite konstig i huvudet, skakar och ser lite dåligt. Men det är ändå ok. se vad läkaren säger i morgon, får reda på det mesta då tror jag..
kram på dig!
Nina

#3 - - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥:

Åh, fy... hoppas verkligen att du mår bättre snart. Men skönt att du fick det bekräftat så att du vet säkert vad det är.

KRAM

Svar: Dem var redan säkra innan, men nu är det verkligen bekräftat. Kändes jobbigt på kvällen, men nu vet jag iaf att det är Crohns. Ska dessutom till läkaren i morgon, så då kommer jag att få reda på mkt mer. En dag i taget. Tack för omtanken. ses vi kanske i morgon? kram
Nina

#4 - - Camilla:

Vad tråkigt, men kanske skönt få veta vad du har? Är ju alltid lättare veta hur man ska gå vidare när man vet orsaken till att man inte mår bra. Erkänner dock att jag vet lite om Crohns, finns det någon medicin man kan ta för att må bättre?

Svar: Just nu så äter jag kortison. Se om jag måste öka dosen igen, då jag fått ont. Men det är där jag ska börja. Troligtvis järntillskott och vitaminer. Lite ute på djupt vatten, ska till läkaren imorrn, då hoppas jag att jag får veta mera..
Nina

#5 - - Sara:

Usch fy, problem med magen är så jobbigt!

Svar: Ja det är ingen höjdare faktiskt. Men nu ska jag iaf få hjälp. Tröstar lite iaf.
Nina

#6 - - Malin - allt och lite annat:

Åh vad jobbigt för dig! :( Hoppas hoppas du blir bättre snart nu när de vet vad det är! <3 styrkekramar!

Svar: Tack snälla, det kommer att bli super. Nu vet jag ju som sagt vad det är. Sen får jag ta en dag i taget. kram!
Nina

#7 - - Nadja familj, skor, shopping, event:

Skönt med svar men lider med vad svaret blev.
Du är stark Nina <3
Kram kram

Svar: <3
Nina

#8 - - Johanna:

KRAM! <3 Bra att du redan sett att det finns patientorganisationer. Man kan få mycket stöd av andra i samma situation.

Svar: Det löser sig. Det känns ok nu!
Nina