Bara jäkligt irriterad..

Ungarnas garderob är en mardröm. Verkligen mardröm. Sen i somras så har jag stirrat på den och tänkt att en dag ska jag ta tag i den. Nu syns inte det på bilden till vänster, men egentligen, så hänger Theos kläder under Frejas med. Det funkade super bra, tills hon gick in i storlek 98. Har vara varit rörigt. På det så hade dem en låda var med byxor, strumpor och underkläder. Men det funkade inte det heller. Speciellt inte i Theos låda. Hans 122  byxor tar upp för mkt plats. 
 
Så nu har jag påbörjat rensningen av kläder. Jag har ändrat runt i garderoben så att dem får en egen del. En egen underklädslåda och en egen byxlåda. Det är en början iaf. Halva rummet är fullt med grejjer. Herregud. Kommer ta ett tag att rensa upp allt. Jag höll på i x antal timmar igår. Vart helt slut. Något som jag gör på nolltid, tar nu helt plötsligt flera dagar.
 
Mannen kom hem och sa, jag önskar att jag hade ork att fixa sånt här jag med. Jag sa, jag har inte ork!!! Jag är bara jäkligt irriterad på garderoben...!!
 
#1 - - Eva:

Det blir väldigt fint då. Jag önskar jag hade så där fina garderober jag med. Vi hyr ju en lägenhet och orkar inte riktigt lägga ner några pengar på inredning då vi inte vet om vi ska flytta om ett år då kontraktet går ut. Så vi har alla kläder liggande och hyllorna går inte att flytta runt.

Svar: ja förstår er. vi tog bort klädkammarna här och gjorde större rum istället. så då fick vi investeria i stora garderober som tar mkt volym. nu ska dessa garderober bli ungarnas. vi har en annan som är tänkt till linneskåp. måste bara få allt klart!
Nina