Matbloggträffen i stockholm

Nu var det ju ett bra tag sedan jag var på detta event. Men jag tog så mycket bilder, att tom min dator hängde sig. Har fått lägga in lite i taget, rensat och sen fyllt på. Nu har jag valt ut en handfull med bilder.
 
Mitt kök mässan pågick i stockholm och i samband med det så arrangerades Matbloggsträffen. Vi fick först laga mat med Rent a Chef i matlabbet. Kocken var ingen mindre än Douglas R spiik, han är expert inom molekylär bakning och matlagning. Tänkte lite på Heston då jag hörde vad han pysslade med =) Vi fick laga fisk, vilket jag såklart inte tål. Så det vart faktiskt mer till att lyssna, titta och ta kort. Suga åt sig alla tips och trix. Riktigt kul.
 
Efteråt så samlades vi på ett konferenserum för att fortsätta dagen. Vi fick bland annat lyssna på Magnus Reuterdahl, som älskar vin som ingen annan. Han prata bland annat om nätverket #Winelover, som har 15000 medlemmar.
 
Vi fick även höra Georg Herlitz, (Creative Director) United Screens. Han pratade om hur man skapar sin egna youtube kanal. Hur man når framgång på så vis. Tv:n försvinner mer och mer, och framtiden lutar sig mer åt data. Youtube är något som har växt starkare under åren. Var väldans intressant faktiskt. Något som man kanske ska se över framöver. Spännande ny värld, iaf för mig.
 
Från blogg till fotograf, Ilva Beretta, Lucullian Delights. Ilva berätta om hur hon började som bloggare och fann intresset med att fota. Hon är helt självlärd och arbetar nu även som fotograf. Mycket inspirerande. Jag älskar ju själv att fota och alla tips och trix suger jag åt mig som en liten svamp. Försöker iaf.
 
Sen hade vi även en paneldebatt med HusmorsLisa och även halva gänget ur Glimten i grytan, Karin. Vi pratade om det är ok att ta andras bilder, ok att säga vad som helst - bara för att man sitter på nätet. Ta andras recpet. Jag ventilerade mig här på bloggen för inte så länge sen. Vett och etikett säger jag bara. Hoppas att det blir bättre och att man tänker efter först, innan man gör det till en handling.
 
Efter att denna långa men intressanta dag var slut, gick jag och Jennie runt på mässan ett tag till. Vi träffade på Maria Montazami, Plura, Paulo Roberto. Såg även årets vinnare av kockarnas kamp, Gustav Trädgård, stå i matlabbet och laga mat =) Med mig hem hade jag lakrits (så fantastiskt god), Tacolåda (fynd), ostar och en himlans massa chips. =)

 Tack Kinna och Ylva för denna härliga dag ♥
0 kommentarer publicerat i Event
Taggar: #likeagirl, Gustav trädgård, Ilva beretta, Plura, Ylva Vitorovic, douglas r spiik, kinna jonsson, lucullian delights, magnus reuterdahl, maria montazami, matbloggträff, mitt kök, mitt kök mässa, paolo roberto, rent a chef, stockholm, united screens, västerbottenost, winelover