♥ Make up store ♥

Jag vart så glad då jag fick komma på Make Up Stores vårvisning i deras nya lokaler på södermalm. En underbar lokal med härlig atmosfär. Fantastiska kristallkronor i taket. Vi mingla, fick dricka bubbel och äta en massa gott och sen gick vi mot modevisningen. WOW säger jag bara, dem tog mig med storm. Kände mig som ett barn på julafton. Verkligen en färgsprakande show och boosten man fick av den var lika färgglad den. Gick från pressvisningen med ett leende på läpparna. 
 
Dem nya färgerna för vår kollektionen 2015 är Passionate, Oceanutopia, Color it och Champagne. Om jag ska välja en av dessa nya serier så är Champagne en riktig favorit. Make up store kommer även att ändra deras uteseende, som ni kan se på bilderna lägst ner. Blir mer fyrkantiga förpackningar med ett print på det. Urläckert. Även deras sminkpenslar/borstar kommer att ändra utseende. Hade en bild, men måste råkat radera det. Urfina var dem iaf. Makeupartisterna som sminkade modellerna var Linda Hallberg, Olle Johansson, Carolina Mellblom och Lina Ekh, wow så duktiga! Dem måste ha ett av världens roligaste jobb. Önskar att jag kunde göra det dem gjorde. Fantastiskt sminkning. ♥ Kläderna var sååå fina, kan gärna hoppa i en av brudklänningarna och gifta mig igen (med samma man såklart).  =)
 
Om jag ska sammanfatta allt med ett ord, så måste det bli FANTASTISKT. Jag skulle kunna ösa komplimanger i evigheter. Vissa visningar står bara ut mer än andra och den här visningen var verkligen en av dem. Tack Make up store och Mika Lias för denna härliga eftermiddag!
En kommentar publicerat i Event
Taggar: champagne, color it, fantastiskt, make up, make up store, mika liias, oceanutopia, passionate, polhem, polhem pr, spring 2015
#1 - - Mamma Mindy:

God eftermiddag fina du..Så fina bilder du har tagit.man får sånt sug att fota mera än vad man gör...blir aldrig nöjd..tror de får bli en kurs i nästa år med lära mig mera om kamera ..så vackera klänningar :) kram kram

Svar: Grattis till din prins idag =)
Nina