Läkarbesöket..

Kilade in idag med tron om att jag skuille sövas, men det vart ett vanligt läkarbesök. Ny tid kommer jag att få i januari/februari. Men jag fick ut en massa av mötet. Gillar att läkaren lyssnar på en, är väldigt nöjd med honom. Min dos medicin ska ökas inför nästa gång. Det ska tas en massa specialprover för att kolla nivåer på en massa olika saker. Det ska bli en järninfusion, YEY! Är så jäkla glad för det =) Jag har varit så trött och än en gång så kommentera han hur blek jag är, JAG VET!! Tur att det finns smink, så att man iaf kan ta bort det mesta av spöket. Jag ska till en dietist med.
 
Nu ska jag bara ta tag i försäkringskassan och allt där till. Jag ska ta och läsa på lite mer om crohns. Jag ska ringa VC för jag är en högrisk person och behöver tydligen sprutor för ett och annat. Konstigt att man ska behöva ta hand om sånt själv? Alltså fråga om så inte är fallet och varför ingen sagt något? Får urskrivet en helt annat smärtlindringsmedicin. Långtidsverkande. På gott och ont. Se hur det hjälper. Det går framåt =)
En kommentar publicerat i Crohns / fibromyalgi / ME
Taggar: crohns, crohns disease, crohns sjukdom, deliciously, deliciously.se, gastroenheten, remicade, södersjukhuset, sös
#1 - - Eva:

Skönt att du är nöjd med din läkare och att han tar det på allvar och ska ta massa prover och kolla alla dina värden och nivåer i depåer i kroppen. Vad bra att de kopplar in en dietist som kan hjälpa dig.

Svar: ja det går iaf framåt. alltid något. ett steg i taget..
Nina