Jox ♥

En av dem bästa sakerna jag vet med barninredning är nog färgerna. Jag älskar pastell och jag älskar hur man kan kombinera färgerna oavsett kön. Mina barn delar till exempel rum, så jag kombinerar gärna. I veckan så var jag på Lekmers huvudkontor för att dem skulle presentera en ny kollektion som heter Jox. Vilken dröm säger jag bara. Det här är precis det jag menar. Allt passar liksom ihop och det är super fina möbler, textilier och förvarings möjligheter. Man kan välja hur man vill. Vad passar dig bäst, för erat rum?
 
Inte nog med att färgerna och formgivningen är fantastiskt, så har Lekmer även tänkt på miljön. Lådorna kommer i smarta förpackningar som tar sån liten plats som möjligt. Allt för att mindska transportvolymen. Textilierna är Ökotex-cerifierade och trädetaljerna består av FSC-certifierat trä. Toppen!
 
Jag såg det fina skrivbordet och tänkte genast att det är ju sånt som barnen borde ha i sina rum nu. Dem växer ju så fort nu och jag hänger inte med själv. Inte ens deras rum har hängt med. Behovet har ändrats och dem skulle behöva en uppdatering. Theo har ju börjat förskoleklass och snart kommer han behöva ett eget ställe för sina läxor. Skrivbordet var ju fantastiskt med egen låda och sen den fina lampan på det. Fixa en hylla och ställa dem fina förvaringslådorna på ovanför. Dem snygga hissgardinerna. Jag ser verkligen hur hela deras rum skulle kunna få ett ansiktslyft. Ett rum där bägge barnen skulle trivas i väldigt bra. Ett rum som dem kan växa i, utan att växa ifrån inredningen.
 
Själv skulle jag kunna tänka mig dessa förvaringshyllor inne i vårat vardagsrum. Vad är det som säger att kollektionen inte kan vara flexibel för stora och små. Vår vägg är tom här ute i väntan på tapetsering och sen kan ja ju se just dem hyllorna där. Gillar dem skarpt. Kan även ta en av mattorna i köket och kuddarna i soffan =) Det finns ju så mkt användningsområden. Kan gärna få dekorera min säng med.
 
Kollektionen finns just nu hos Lekmers webbshop och kommer så småningom finnas i deras butik i Barkaby.
0 kommentarer publicerat i Event
Taggar: barninredning, inredning, jox, lekmer, lekmer barkaby, lekmer jox, pastell