En värmande kväll i sjöstan..

 
Satt i heta stolen då jag vart förfrågad av Jennie och Tess om jag ville fota på deras event. Ja heta stolen å heta stolen, ja satt i stolen hos Tess å fick mitt hår kapat =) Var tvungen att gå hem och suga på den karamellen och sen sa jag ja. Så förra måndagen dök jag upp på Paul Mitchell i sjöstan. Där fanns redan Tess, Nadja och Jennie på plats. Det dukades fram en massa gott från Bistro mamsen. Även Lakrits festivalen och butiken Choklad & Lakrits hade dukat upp med en massa gottigheter. Laaakrits.
 
Gästerna rullade in och sen pratade Tess om hår, hur kan man få nog av att höra om det? Jag vill ju iaf att mitt hår ska se bättre och må bättre än vad det gör. Varenda tips tackar jag för och tar emot! Forma Vita var på plats och pratade lite om hur dem jobbar och sen så var Nadja modell för kvällen. Förstorade läpparna. Dock så fotade jag aldrig det. Jag är nålrädd (komiskt nog, med tanke på hur mkt jag blivit stucken det senaste året). Så jag gick därifrån och Jennie tog över fotandet. =)
 
På kvällen spelade även Sara Varga lite musik med Lars Hägglund. Mysig stämning. Det lottades även ut en massa fina priser. Hårklippning på Paul Mitchell, smycken från MyDromedary, Hårprodukter med keratinprodukter. och presentkort hos Formavita etc. På det så fick vi hem en galet härlig goodiebag med bland annat hörlurar från D Brand, scarf från Wenz., nivea produkter, Hårprodukter från Awapuhi Paul Mitchell, Eyedust från Make Up Store och en keratinbehandling hos Paul Mitchell.
En kommentar publicerat i Event
Taggar: choklad och lakrits, hammarby sjöstad, lakritsfestivalen, make up store, paul mitchell
#1 - - Lina:

woow vad roligt det såg ut och fina bilder, kul å ses igår, kram kram å trevlig helg

Svar: ja det var en super trevlig kväll. Tog många bilder, så det tar ett tag att gå igenom =)
Nina