Behövde en paus...

Behövde en paus i några dagar för att andas och ta det lite lugnt. Det började med smått kaos på torsdagen. Min mage har nämligen börjat att värka igen. Känns ordentligt på vänster sida. Jag vet inte exakt vad detta innebär och det är väl det som är det jobbigaste. På det så har jag fått en afteblåsa. Har inte haft det sedan ett år tillbaka, ja sen jag började med kortisonet. Nu är dem tydligen tillbaka och jag lider. Fy fan va ont det gör. Halva ansiktet är förstört och svullen är jag med.
 
Sen ringde dem från sös och ville att mamma skulle in till läkaren. Hon var ju på röntgen i måndags och man vart ju orolig att det var något. Var ingen som sa att vi skulle in på akutbesök då svaret skulle komma, utan dem skulle ringas. Nu skulle hon ju in och man hann ju tänka på ett och annat. Försökte få tag i läkaren, men min telefon dummar sig så enormt mkt så den blockade alla dolda nr, dvs alla nr från läkaren. Helt enormt irriterande.
 
Dem ringde iaf i fre på eftermiddagen och talade om att mammas tumör har minskat och metastaserna är vita, dvs inaktiva. YEY. Så just nu var det bra nyheter, och helt ärligt så behövde vi det. Hon ska tillbaka om tre månader för ny röntgen och då sa mamma att då planerar vi ett möte efter istället för att det rings och man tror att det hänt något. Klantigt av dem, så klantigt.
 
Själv så får jag kanske ett och annat svar på tis. så jag väntar in den dagen...
#1 - - Marie mamma till 3:

Yey... Hejja mamma och bra nyheter! =)