Något sjukt prov...

Känslan då man umgås mer med sin (underbara) läkare och sköterskan som tar ens prover, än sina vänner. Galet. Liksom kommit så långt, så man pratar om sitt liv med dem. Läkaren vet om allt om mamma tex och frågar alltid hur det är med henne. Min underbara läkare. Galet nöjd över att jag går till henne.
 
Idag vart det x antal provrör blod och något sjukt prov upp i näsan (typ bihålan), urk! Men alla skumma prov ska tas. Verkligen alla. För det är så med feberutredningen. Jag pratade med henne om tröttheten som jag känner. Den här, oj jag höll just på att gå in i väggen (bokstavligen), tröttheten. Gubben bredvid undrade nog vad det var för fel på mig. Jag glömde påsar vid hämtning, så man fick bara gå tillbaka. Sover 1-2 ggr om dagen (på dan). Ibland är jag bara så trött, så jag orkar inte med tanken av att äta ens. Inte så normalt?!
 
Nu ska jag.... tadaa sova!
God natt!
#1 - - Eva:

Så skönt att du klarar att vara så öppen med allt som händer dig så att du kan stötta/hjälpa andra som lider. Samtidigt som det kanske är ditt sätt att orka med allt detta.

Vad bra att du har en bra läkare som verkligen tar alla tänkbara prover för du ska inte behöva ha det som du har det. Tänker på dig!

Hoppas ni får en fin helg. Kram!

Svar: min blogg är ju till stor del ett sätt för mig att kunna bearbeta saker och ting. få ut det jag vill ha sagt. men såklart så säger jag ju inte allt här. men en hel del..
blir nog bra tillslut.. =)

kram på dig
Nina

#2 - - Emelie:

Åh Nina! Hoppas dom får klarhet på det hela så du får rätt hjälp.
Keam

Svar: Detsamma till dig fina! Jag hoppas att dem får bukt på viruset snart!! <3
kram!
Nina

#3 - - sandra - 3 barns mamna <3:

Låter som en väldigt skön relation till läkarna. Att kunna slappna av his dem ör ju annars inte så lätt.

Jobbigt med så mycket prover. Hoppas att de hjälper till att luska ut något bra.

Kramar!!!

Svar: jaa absolut. det gäller ju bara hon. resten får man ju bråka för.. alltid. skönt å slippa ibland!
Nina