Läkarbesök och vattenkrig!

Efter läkarbesöket igår, så åkte jag direkt hem till mamma. Precis då lämnade mannen över barnen och läkarna kom med. Ungarna va så jäkla duktiga och satt inne i vardagsrummet och kikade på en film. Sa inte ett piip. Inne hos mamma så gick debatten om hur dem ska få bukt med illamåendet. Hon har kräkts i 9 dagar och det har inte blivit bättre. I helgen åkte dem förbi med lite illamåendetabletter och drog. Inte ok. Så igår morse så ringde jag dem och var på dem ordentligt. Dem som är "ordinarie" är mkt bättre än dem på helgen. Dels att dem vet direkt vem mamma är på vardagar, på helgen måste man dra igenom allt.
 
Igår undersökte dem henne iaf och sen så fick hon vätskedropp i 3 timmar och en kortisonkur. Plus nya illamående tabletter. Så nu hoppas jag att det vänder. Fick leka sköterska några ggr med droppen, så det var en ny spännande lärdom.
 
Efter lunchen så gick jag och barnen ut och pumpa upp poolen och fyllde den. Dem rita på trottoaren, vi hade vattenkrig (då dem rackarna hällde vatten på mig, å inte kommer dem undan då). Barnen badade och solade. Åt vattenmelon och drack tonvis med vatten. Sen kom mamma ut och satte sig en stund med.

Mina fina kommentarer
Postat av: Dessie - en hjärtebarnsmamma ♥

Härligt med vatten i både krigsform & melon :))

Kraam <3

Svar: ja men visst surrö :P
Nina

Postat av: sandra - 3 barns mamma <3

Men fy va dåligt utav dem att de bara stack :/ De skulle åt minsto ha stannat och följt upp och varit närvarande.

Hoppas att mor din känner sig bättre idag och att illamåendet börjar att avta snart <3

Svar: tack för all omtanke Sandra <3
Nina

2014-08-06 @ 08:34:10
URL: http://www.mammansandra.blogg.se

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: