Höststart ♥

I lördags så hade Loppi höststart på Clarion Sign mitt i stan. Härliga hotell med underbara lokaler! Vi vart bjudna på wraps och dryck (Vitaminwell). Även praliner från hotellet.

Vi tog plats inne i den stora salen för att lyssna på smått och gott. Bland annat så fick vi se en film från Tallink Siljas nya båt Serenade. Riktigt fin, med en massa lyx. Vi fick se en modevisning. Glömde ju, konferencier var den energisprakande Lina Hedlund. Zillah och Totte var på plats, något som barnen med skulle ha älskat.
 
Vart väldans besviken då jag tog upp kameran och upptäckte att batteriet var slut. Då jag hade laddat den några dagar innan, så var det väl själva f'''''n att den inte skulle fungera. Verkar vara något strul på batteriet. Så det blir till att köpa nytt. Tur att Loppi fotar och även Jennie =)

Fina bilden på Jennie och mig efter föreläsningen!

På plats fanns tv4, Ullmax, Mathem, Reima, Case up, Friends of Adam, The Flagship company, Tallink Silja, Me&I och Barnskospecialisten. Jag saknar ju barnskospecialisten sedan dem stängde i sickla. Men det finns ju faktiskt affärer kvar på andra ställen (där man kunde boka tid för att få hjälp) och även på internet. Mathem har jag ju provat på sedan tidigare. Underbart härligt att få maten till dörren. Slippa att tänka på "vad ska vi laga nu". Hur ofta gör man inte det i veckan? Hittade en super fin overall från Reima, som Freja skulle älska. Den var ju såklart rosa! Det fanns med andra ord en massa att titta på.

Fick även hälsa på Mumin och Ninja turtles. Hah. Vilket ungarna hade älskat om dem hade varit med. Dem har pekat och skrikit åt bilderna x antal ggr iaf. haha.
 
Fina damerna, Jennie, jag, MUMIN, Jenny och Johanna.

 Kika in videon från Loppis Höstevent!
 
Foto: Petra Kyllerman och Jennie Pihl

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: