Galet trött och upptagen...

Jag är så trött. Somnade ganska så fort igår ändå, men Freja har fått sin hosta igen. Hon är inte sjuk så. Inte förkyld eller något. Men den där jäkla hostan. Precis som sist. Det låter nästan som astma. När hon hostar så piper det till lite. Iaf den hostan höll oss vakna x antal timmar. Närmare två. På det kom Theo upp, han som aldrig kommer upp. Så jag är som sagt var trött.
 
Nu ska Freja få vara hemma med pappsen som oxå han är dålig (dock är han mer förkyld). Theo ska till skolan, så jag ska springa dit och lämna honom och sen ska jag själv måste hem till mamma. Hon ska till tandläkaen och jag ska hjälpa henne dit.
 
Känner mig helt handikappad efter matchen igår med, ja menar det är ju ansträngande att stå lite mer än sist och faktiskt klappa händerna. Galet ont i axlar, nyckelben och skulderblad. Tom mina tår värkte igår? Märkligt. Dags att bita ihop och göra måndag.

Mina fina kommentarer
Postat av: Eva

Tråkigt att Freja har sån hosta. Är det bronkit hon har? Alma hade den där hostan konstant innan hon opererade bort mandlarna, har ni varit till ö/n/h med henne?

Hoppas ni får en fin dag.

Svar: ja nu vet du ju svaret =) astma. kände att det pep om henne men inte sådär slemmigt som hon kan få. inte förkyld eller nått. man ska ju gå på magkänslan iaf..
hoppas att ni mår bra!! kramkram!
Nina

Postat av: sandra - 3 barns mamma <3

Va trist att förkylningarna letat sig hem till er också. Lätt himla jobbigt med F's hosta. Testat att ånga henne innan läggdags? Kan hjälpa även om man inte har astma.

Ni får krya på er så mycket!!!

Svar: ja nu är vi friska igen *peppar peppar* får hoppas att det håller sig så. vi fick super bra medicin. dem funkade super verkligen.
Nina

2014-08-25 @ 12:08:42
URL: http://www.mammansandra.blogg.se
Postat av: Sandra - 3 barns mamma <3

Va härligt att höra :)

2014-09-05 @ 05:25:52
URL: http://www.mammansandra.blogg.se

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: