Packade och drog...

Efter en dålig start på lördags morgonen åkte vi sen till svärföräldrarna. Va bara så skönt att bryta mönstret. Slippa sitta inne och bara tänka på att man mår dåligt och har ont. Så istället packade vi oss in i bilen och åkte ut på landet. Åkte till farmor och farfars hästar. Theo hjälpte till att mata och klappa. Freja hon reagerade annorlunda denna gång och var mer nyfiken, ville hjälpa till och klappa.
 
Freja är ju helt över förtjust i svärföräldrarnas hund med. Så hon ville busa mkt med honom. Kom en liten till hund, som hon trodde att hon skulle få ta med sig hem? Hah. Hon vart så ledsen då hon skulle skilja sig från den lilla sötsaken. Var iaf fullt ös medvetslös på ungarna hela dagen. Dem sov gott sen i bilen hem och Theo gick i stort sett sovandes från bilen å rakt in i sängen. Hah. Stackars. Glada var dem iaf =)
 
 
#1 - - Kirsi-mamma till Alex och Wiggo:

Hej du :)
Är fortfarande inne och läser din blogg, men måste erkänna att jag är så fruktansvärt dålig på att lämna avtryck :/ Roligt att följa era dagar och hoppas att du en dag ska må bättre <3

Kram ifrån mig Kirsi

Svar: Jag är exakt likadan. Och ännu sämre på att svara! Så jag läser kommentarerna, men hinner/orkar inte alltid svara.. <3tack för omtanken!! kram Nina
Nina

#2 - - Sandra Saandriiie Åhfelt:

Hej! Jag har en tävling i min blogg, där du kan få synas på min blogg i en vecka i min meny med bild såklart! Och även ett helt inlägg om din blogg, som även kommer delas på min privata facebook och på min blogg facebook med massa gillningar och massa vänner.
Missa inte detta :) hade vart jättekul om du var med. Kram ha en bra kväll!