Nu kan du besöka Lekmer..

I lördags så öppnade Lekmer sin första butik som man kan besöka. Dem finns ju såklart på nätet, men här i den 1200 kvadratmeter stora lokalen så kan du komma och klämma och känna på ett stort urval av deras sortiment! Butiken hittar ni i Barkaby, Enköpingsvägen 33. Som deras webbshopp, så är denna butik kontantlös. Det är för att skapa en trygghet för deras medarbetare. Dem erbjuder dock faktura- och kortbetalning kostnadsfritt, precis som på internetbutiken.

Butiken i sig var så rymlig, anpassat för att man ska komma dit som en barnfamilj. Komma in i gångarna och kunna nå allt. Värsta jag vet är när man inte göra det. men här hade dem tänkt på det. Så skönt!
 
I tordags vart jag och några utvalda bloggare bjuden på en förhandsinvigning i butiken. Vi vart bjudna på skumpa, hamburgare och club sandwiches som var jätte goda! Smoothies och galet goda cupcakes (som det vart några av). Verkligen jätte goda. På plats så fanns det en DJ som spelade musik och bidrog till en god stämning.

Gick runt och kikade och upptäckte en fyndhörna. Tog en sak och en sak till. Fick springa och hämta en korg. Sprang på Tess och Nadja och sa åt dem att det gick och fynda. Så kom vi alla springandes som tokar *S* Jennie anslöt sig till oss. Korgarna växte och ersattes med vagnar. Hah. Helt galet! Det var så billigt!!

Ni kanske har sett på instagram att jag fyndade mkt lego till otroligt bra pris. Jätte nöjd! Ångrar dock att jag inte köpte mer, hahaha! Skrållandockor för 50 kr, dockvagnar för 50kr, lego super billigt 20-200 kr.

Vi var fem tjejer som åkte tillsammans till Barkaby. Jag, Jennie, Nadja, Tess och Malin. När fyra av oss hade handlat - ja då var vår bil fylld från topp till tå, fram och bak. Alltså ingen av oss kom in?!! *Skratt* Så jag jagade folk, vänner, bror. Tillslut kom min bror och skjutsade hem mig och Malin. haha! Det hade inte gått annars. Bilen var verkligen så full =)

Väl inne igen så gick jag runt och kikade på alla avdelningar. Freja skulle ju älska att gå in här och kolla alla dockor som fanns. Herregud. Det var ju en dröm då man klev in i en leksaksbutik när man var liten. Och den här var proppfull, förstå hur vilken dröm .


Hittade vagnen som jag tävlade om förut till min bror. En Brio go next. En av alla vagnarna som stod där, som man kunde klämma och känna på.


Bilbarnstolar i mängder! När vi behövde köpa en ny, så kunde vi ju inte beställa rakt av från nätet. Theo är ju längre och bredare än dem flesta 5 åringarna - så dem normala stolarna fick han inte plats i. Vi fick verkligen sätta honom i en efter en, bara för att prova. Så det här är perfekt. Nu kan du ju det du med, om du vill och behöver.

Kids concept hörnan var ju bara 2 die 4. Älskade dem rosa och gröna lådorna. Och dem matchande lamporna såklart!
 
Ett urval av amningskuddar fanns ju såklart med. Just dessa kommer ifrån Rätt start. Finns även skötbäddar, allt för amning. Pottor och toaringar. Allt som ditt barn behöver från nyfödd till potträningen..
 
Hittade Madeleine från Lekmer i vimlet =)
 
Mitt i butiken finns det en kanon hörna för barnen. Även om det var fullt med leksaker i hela butiken, så tror jag att det är här som min son skulle hamna. Vid dataspelet. haha. Jätte mysig hörna där barnen kan leka, mysa och spela. Ytterligare ett komplement till butiken.
 
Och sist men inte minst. Legohörnan. Wow. Theo sa direkt, dit vill jag åka!! Får planera in det snarast. 
 
Utöver det här ovanför, så har dem även barnkläder, inredning (som tex sängar, textilier), dem har det mesta för amning, matning. Ni kommer inte bli missnöjda då ni kliver in och åker upp för rulltrappan. 1200 kvadratmeter!!! Är hundra på att det kommer att gå bra för denna butik, kommer att bli en riktigt populär plats för föräldrar och barn. Om ni inte redan besökte Lekmers butik i helgen, så hoppas jag att ni gör det snart! Så att ni får se för er själva hur bra den är =)
 
En kommentar publicerat i Event
Taggar: VIP, barkaby, butik, lekmer
#1 - - Lina:

KUL :) Jag missade verkligen allt rolgit förra v, kram kram å glad påsk

Svar: Ja det var en hel del då. Men jag hade gärna haft semester istället. Det är ju guld värt! Ni såg ut att ha det super trevligt! Glad Påsk på dig! kramkram
Nina