Blodprov & ersättning..

Imorse försov vi oss igen. Jag vet inte vad som hänt dem senaste dagarna. Först av alla är iaf Theo uppe. Och den här veckan så har han vaknat kl 6 varje morgon. Väldigt tidigt för att vara han. Så imorse klev jag upp och ställde mig i köket. Theo gäspa och sa att han kunde ta lite frukost. DÅ som först kollade jag på klockan och såg att den var 5??! Nej vet du vad. Han fick gå och lägga sig igen och han somnade ju såklart. En timme senare väckte han mig och då gick jag och fixade frukost: La mig för att sova i 30 min.
 
Vaknar av att Theo kommer in och säger att nu var programmet slut på tv, men han hade bytt till annat. var super glad. Ja säger va bra! Kollar klockan, ja då är den 7.45. Freja som låg i mellan mig och mannen efter en mardröm under natten, låg än och sov. Fick väcka henne och mannen. Upp och fixa frukost. Ta fram alla kläder etc. Vart väl ca 10 min försenade tillslut. Hyfsat för en timmes försovning.
 
Trodde inte att jag skulle komma iväg till VC då magen har strulat i en veckas tid nu. Värker som tusan, uppsvälld. Bara obekväm. Men iväg kom jag, frös som attan! Tog proverna (som jag glömde att ta i mån, när ja va där??). Svaren får jag i nästa vecka.
 
Kom hem, utmattad. Inte hungrig. Kramper. Ont i huvudet och mår illa. Så nu tvingade jag i mig en näringsshake. men den var så äcklig. Påminde mig om något som jag fick då jag var liten. Som jag inte gillade. Så ja blanda i banan och färska hallon. Då får ja ju upp kaloriantalet och banan brukar vara ok för min mage. Lite mer mättande. Tog iaf bort smaken på shaken. Ska ta lite resorb sen. Haft så mkt kramper i benen, så det kan betyda vätskebrist. Lika bra å fylla på förrådet! Pjuh!