Hos Vass pr!

 I förra veckan var jag hos Vass och hälsade på. Väl där så hittade jag bland annat en ny smak av Aloe Vera drycken, kiwi. Jag är inget fan direkt av dem där dryckerna, men kiwismaken var riktigt god. Absolut en ny favorit. Jag sparade halva flaskan för att låta mannen smaka på den. Han gillar dem andra smakerna, men han liksom jag tyckte att denna var riktigt god.
 
Visade honom Lacoste skor, han som älskar just det märket. Jag tyckte dem svarta var riktigt snygga. Själv hittade jag coola skor från Ted Baker =) No7 hade som vanligt en massa snygga skuggor, produkter som jag gärna skulle vilja prova på. Har provat några sedan tidigare och har varit väldigt nöjd med dem. Luktar gott gör dem med. Burts bee har jag testat tidigare, läppbalsamet. Kanon härlig för läpparna och luktar gott!
 
Maria Nila och Deborah Lippmann drogs jag till, älskar ju pastell. Underbara nagellack i härliga färger. Maria Nilas Palett serie, luktade jag lite extra på. Man kan få produkter anpassat efter din hårtyp. Innehåller schampo, balsam och hårmask. Dem består endast av ingredienser med veganskt ursprung och är helt fritt från parabener och sulfater. Tänk att ha alla dessa produker i badrumsskåpet =) Hade inte suttit helt fel.
 
Fastnade även för lipbalsamen från Eos. Dem är 95 % ekologisk och 100 % naturlig - helt fri från petrolatum och parabener. Fullpackad med antioxidantrik vitamin E, lindrande sheasmör och jojobaolja. Både jag och dottern är som besatta av läppbalsam och med fina förpackningar och bra innehåll - ja då blir dem extra intressanta.
 
Och sist men inte minns så hittade jag Jack Black serien. Vet att den hade fått något pris för produkterna. Dem använder sig av väldigt effektiva ämnen och är super poppis i USA. Lättanvändliga produkter för ansikte, rakning och till kroppen.
 
Så kul att få komma och besöka pr byråer. Hitta nya och spännande produkter. Vissa som man känner till sen tidigare men även hitta nya märken som man kanske inte alltid hade sprungit på annars.
 
En kommentar publicerat i Event
Taggar: aloe vera, deborah lippmann, eos, jack black, lacoste, maria nila, no7, presslunch, pressvecka, pressvisning, pressvisningar
#1 - - Lexie:

Vad roligt event:)

Svar: Jätte trevligt =)
Nina