Food n' Lifestyle!


Här kommer mina space:ade bilder från Loppi eventet i lördags. Gud jag måste köpa mig ett objektiv. Annars får jag dra till med armbågarna nästa gång, så att jag kommer längst fram ;)
 
I lördags så var jag då på Loppis event Food n' Lifestyle. Nina Hermanson, fina Nina Hermanson var konferencier. Hur snygg är hon inte? Ååå vill ha hennes dress =) Men det är inte därför jag var där. Vi fick reda på lite om Supermat, Caroline - vinnare av hela sverige bakar , Obh Nordica, Hela kändis sverige bakar & Oscar Jöback.

Vi bjöds på wraps från Birka, yoghurtglass med mangosmak från Sia och så stod OBH nordica och gjorde smoothies med. =) Glassen är så god! Helt i min smak..
 
Träffade Caroline från hela sverige bakar. Jätte go och trevlig tjej. Jag ångrar att jag inte köpa hennes bok, då det jag hann smaka på var underbart gott! Kul då människor är så genuina, trevliga rakt in i själen. Hon gjorde bäst intryck på mig, under hela dagen. Hon fick mig tom att gråta, haha! Hon berättade om sista tävlingsdagen då hennes familj stod bara några meter bort, men hon fick inte krama dem. Gud jag är ju så fantastiskt känslig =)


Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: