Flytta in i min garderob nu!

I förra veckan så åkte vi förbi Röhnisch för att kika på höstens utbud. Jag var ju där även i våras och vimlade runt. Vi vart bjudna på frukost. Perfekt för mig som kom direkt från lämning av ungarna på dagis.
 

Dem snygga påsarna från Rönisch, som är toppen att ha till det mesta. Ha träningskläderna i tex. Brukar träffa på en hel del tjejer som går omkring med den faktiskt. Jag är en av dem =) Flaskorna tyckte jag var super. Perfekt att kunna hänga nycklarna på flaskan, tex då man är i bastun - slippa att bränna sig. Och självfallet vid träningen med, så har man inget som är i vägen och man ser nycklarna hela tiden.

Men mig så hade jag Jennie med söta Tuva och Cornelia.


Små fina Röhnisch detaljer. Godis och Usb minne.


Snyggt!!


Flytta in i min garderob? =) =)


Har en liknande top hemma och den är ju så skön. Den här skulle vara ett bra komplement till den andra. Jätte skön, lös och snygg!

Hur snygga var inte dem här??? Vill slänga in alla dessa plagg i min garderob, NU!


Mjukaste och skönaste byxorna.. Gärna sådana här som jag går med hemma, inte bara på träningen.


Skön hoodie, som jag totalt sakar här hemma. Jag har nog ingen som är min, utan använder mannens gamla. Skulle verkligen behöva en sån här i min garderob.
Hur snygga var inte dessa?? Jag skulle helt ärligt kunna använda dem som en vanlig snygg byxa. Så fina var dem och sköna. En av dem stora favoriterna under dagen =)

Dem här stay in place hot pants håller vad dem lovar. Det är inte mycket som dallrar i dessa =) Hah. Tycker personligen att man kan känna sig smått obekväm om man känner hur det "dallrar" lite extra under en träning, dem här underlättar då. Man höjer nästan självförtroendet, då dem känns så bra på en. Rekommenderar!!


Det samma gäller även denna sports bra som är likadan, stay in place!

Jackorna som jag gärna skulle bära. Så snygga och super sköna!

Här var några av mina favoriter som dyker upp hos Röhnisch i höst! Är säker på att just du kommer att hitta dina favoriter du med. Fanns en massa fint i alla smaker! :D
 
En kommentar publicerat i Event
Taggar: höstkollektion, röhnisch
#1 - - Lexie:

Hade gärna fått flytta in i min garderob också:D

Svar: Eller hur =) Hoppas dem kommer dit snart, hittar vägen in ;)
Nina