Vakna upp som människa igen..

Hann inte vara många minuter på jobbet idag innan jag tappade synen. Jag har haft så några ggr nu, men ändå är det lika obehagligt varje gång. Stod i kassan och helt plötsligt kan man inte se på skärmen. Gick raka vägen in på kontoret och tog ipren, fråga chefen efter alvedon, men hon hade det inte heller. Hon sa åt mig att springa och köpa, vilket jag gjorde. Dock så verkade det vara försent, då 30 min senare så slog det till. Läskigt att det är exakt 30 min innan. I ren panik tog ja ju ipren, men ja borde sprungit till apoteket och köpt migränmedicin. Provat det istället. Får inte glömma att köpa det och ha det på mig, även om jag inte får så här hela tiden.

Försökte få in nån, vilket såklart inte gick. Men chefen bad mig att åka hem. Vilket va tur, för inte vart det bättre. Trodde vid flertalet ggr att jag skulle kräkas. Kom upp till gullmarsplan och tur var väl det att tåget stanna, för annars hade ja kräkts av "vajjandet". Väl hem gick jag raka vägen in i sängen och sen vaknade jag upp 3½ tim senare.

Skruttarna hade kommit hem och dem började med att ge mig ordentliga pussar. Freja stackarn såg helt orolig ut. Kom iaf upp ur sängen, fick i mig dricka som mannen kom med. Är helt mör och har huvudvärk än. Känns nästan som om ja har hjärtklappning? Mår illa än, så mat har det inte blivit mkt av idag.
 
Nu ska ja in i sängen igen. Kanske man kan vakna upp som människa igen..
#1 - - Eva:

Men vännen vad du sliter just nu men så mycket. Hoppas du/ni får en riktigt trevlig helg och att du får må bra. Kram!

Svar: Tack Eva! Hoppas att du får en super fin helg!! Ska svara dig ordentligt sen då jag får lite tid över. Uppskattar verkligen alla dina kommentarer!! =) Kram!
Nina