Ull!

I onsdags så handlade jag en massa ullkläder till ungarna. Eller jaaa två set var + strumpor på det då. Det är ju inte direkt super billigt. Men så värt det! Köpte mina på name it, suprise! Har hört så jäkla mkt bra om dem + att dem har sålt som crazy i butiken, just pga kvalitén på plaggen. Ursköna är dem. Skulle vilja ha exakt likadana själv! Va har ni för underställ på barnen? Har ni underställ?
 
#1 - - Annika:

Kan verkligen rekommendera ULL som material i underställ. Håller en varm när det är kallt och svalkar en när man är varm. Älskar mina ULL underställ, och nej, inte det billigaste, men sååå värt det! Hoppas det funkar lika bra för Theo och Freja som det gjort för mig. :)

#2 - - Eva:

Vi använder bara ull på vintern. Vi har börjat lite grann redan nu men inte varje dag. Här i Norge är ull mycket mycket större så våra barn nog 6-9 set var och 10 par ullsockar. Ja det kostar en del men köper man god kvalitet så håller det flera säsonger.

Vi använder mest ett märke som heter janus men har mer och mer gått över på Pierre roberts. Name its har vi testat men det är inte de bästa vi har hemma, de är även smala i modellen så de passar inte helt mina barn.

Hoppas ni blir nöjda.

Svar: jaha?? va konstigt? Theo är ju inte direkt liten och kläderna sitter slappt på honom.. Dem sitter bra på Freja med. Men det är Theo som överlag är problemet med plagg, eftersom han är bastant och lång. smalt är annars något som inte passar mina barn alls. iaf inte theo. men ja vill ju inte heller att dem ska ha kläder som sitter tajt. det ska vara skönt!
pierre robert har theo däremot i kalsonger. dem verkar sitta riktigt skönt.
Nina

#3 - - Emma:

han är så söt o go din lilla bus theo. får nog införskaffa underställ till mina.

Svar: Tack va gullig du är! :D
Nina