När det tar över..

Hade det super trevligt igår. Min mobil som har sitt egna liv har börjat med att ta kort, men inte spara dem. Spännande va? Så alla bilder som jag tog med mobilen inne på sparadiset, dem finns inte. Hände samma sak i veckan. Så den är helt kaputt..
 
Igår var det tröttheten som tog över, likaså idag. Ändå så tog jag taxi hem igår och direkt in i säng för att sedan få sovmorgon imorse. Men det hjälper inte. Vill bara att dem där jäkla järntabletterna ska kicka in nu. Hur mkt jänrbrist måste man ha för att få en järnspruta? visst kan man få det? Eller är det något speciellt med det?
#1 - - Marie - Mamma till ♥Noel och Matheo♥:

Min vän fick sån när hon hade jäääättelågt järnvärde... men om du inte har så lågt som hon, tror hon hade typ 60 eller 80... då e d väl bara om man inte tål järntabletterna...

tar ju ett tag innan både förrådet och järnvärdet byggs upp... d e ju inte bara värdet...

Ge d nån vecka till eller så och sen ring läkaren om d inte blir bättre... d hade jag gjort.. =) Kram

Svar: 60 tror jag inte. det hade jag och då får man blod. 80 kan ja tänka mig. att det kanske kunde vara..
problemet är ju att dem där niferexen har slagit ut magen på mig. å då tar ja en om dan bara. men ja kan inte ta dem där hemofen (lr va dem heter), för dem påverkas ja inte ens av. så orka ha det såhär i flera veckor till. bara så sjukt drygt. vill bara bli pigg ASAP.
Nina