Loppi eventet igår..

Igår var det dags för Loppi's event baby och barn. Det blir en hel del ensidiga kommentarer, är DU gravid? va gör DU där? varför går DU dit? Varför vart DU bjuden? Jag vet inte vad det är med alla frågor. Men jag var där, punkt slut.
 
Jag och Jennie sprang på Charlotta som sa, KOM. Jag vart jätte glad eftersom jag fick möjligheten att ta med min bästa vän Annika som väntar sin första bebis. Känns så skönt att kunna göra något för nån annan, ge henne något som hon kan få behov av i framtiden. Vet ju själv hur det var då man väntade sin första bebis.
 
Vad passar inte bättre än att gå på gravid och baby då. Dels för att få mingla runt och se vad det finns för utbud, det blir en hel del saker att tänka på som gravid. Annika fick prova super fina kläder från Boob, kolla in Stokkes fina vagn som kom i ny färg, kika på Bambinos utbud som bla har en massa flaskor, även Avent som kommer med sin härliga babyvakt, bröstpumpar och allt i det utbudet. Det här var bara lite av det som fanns. På det så fick hon en härlig goodiebag. Hon ska även få delar av min, saker och ting som hon kommer ha användning för (ska bara fota den först).
 
Så jag gick för att jag fick möjligheten att dela detta med någon som är som en syster för mig. Det var så himlans gulligt av Charlotta, Loppi att låta mig ta med henne. Som bloggare får man ibland möjligheten till att vara med om sådant som andra inte får uppleva. Varför inte ta med nån man tycker om på dessa event, om möjligheten finns?? Allt handlar inte alltd om en själv...
 
 Fler bilder och mer info om gårdagens event kommer!
 
#1 - - Annika:

Men fina du! Nu får du sluta skriva så himla gulliga saker, jag börjar böla här!!! <3

#2 - - Nadja familj, skor, shopping, event:

Ses vi på loppi på lördag? :-) Länge sen nu!

Svar: ja vi sågs :P
Nina