Blaj!

Tagit mig 30 min att få i mig en kesella. Ändå är jag bedövad i hela käften av det där medlet jag fick. Så jäkla drygt det här. Läste dock på om sånt här. Jag tror nämligen att jag åkt på något i samband med att jag slutade med kortisonet. Det var ändå en hög dos som jag fick, så jag kan tänka mig att jag hade behövt att trappa ner ännu mer än det jag fick ordinerat.
 
Jag har ju även skakningar till och från, frossa, feber som kommer och går. Så kom blåsorna och nu har min hy blivit hemsk. På det så tror jag att jag vaknade med en vagel imorse. Så något är ju helt klart ur balans. Bara så drygt om läkaren (åter igen) kan ha gjort fel, så att det vart så här. Som en chock för kroppen. Nu ska jag inte hänga ut henne förrän jag vet sådär. Men märkligt är det. Och så surnar jag på mig själv, att jag borde ha vetat bättre. Jag menar, då man tar dem lägre doserna av kortison, ja då får man ju trappa ner sjukt mkt. Man brukar börja runt 8-10 mg då. Jag slutade nu på 20mg. Det är därför huvudet säger att det vart fel. Kan man inte få lite tur nu???!!!
 
#1 - - Eva:

Stackare. Hoppas du snart får må bra igen, det har varit alltför mycket för dig nu.

Svar: tack , det är bättre nu! :D
Nina

#2 - - Anki:

Men söta du, har du inte bett om KLOBETASOL, ännu!!
Jag lyckades häva den nya blåsan men salvan. Men vågar ännu inte riktigt tro att det är sant.

Kraaaaaam

Det är så m ånga som har blivit hjälpta av denna salva

Svar: dem försvann tillslut. vart bara 17 till å ner i svalget å tungan. men dem försvann! nu är dem nääästan borta. gör inte ont iaf. men känner dem med tungan. stoooora gropar!
Nina