You bed - en god natts sömn..

En natt på scandic Anglais. Var länge sen jag och mannen min var själva en hel natt. Det var 2010 senast, då vi var på bröllop. Så när Ulrika från  Scandic hörde av sig så vart jag toppen glad! Jag slutade vid 17 och sen åkte vi igenom stan, härliga bilköer. Tillslut kom vi iaf fram! Vi parkera i garaget och checkade in.
 
På rummet stod det två fina sängar, ett härligt fruktfat, sömnkit till oss bägge =) Vi hann dock inte kika in rummet så mkt, då vi redan var sena. Så vi gick direkt ner till dem andra. Tyvärr så missade vi föredraget med  sömnexperten Björn Hedensjö. Han har tidigare varit journalist och chef på DNoch omskolar sig nu till psykolog. Utöver att vara småbarnsförälder och därför ha bra koll på hur det är sova för lite har han också skrivit en bok om sömn som kommer ut nu snart. Man kunde ställa frågor till honom. Jätte tråkigt att vi missade detta. Vi fick iaf en välkomstdrink och sen satte vi oss vid några bord och satt och prata om allt och inget. Dem andra gick och Yoga. Men jag var så trött, så det var skönt att bara sitta och inte göra något.
 
Mannen var trött så han gick upp på rummet och vilade. Själv följde jag med Jennie upp på hennes rum och drack te.
 
Klockan 20 vart det middag, Jamie Oliver stod för den ihop komponerade maten. Vi fick sällskap av Lina och hennes man Peter, samt Hugo och Paula som jag inte hade träffat tidigare. Tyvärr fick dock inte Johanna sitta vid oss, vilket var synd. Det var ett trevligt litet sällskap vi var! Vi fick trerätters och det kändes bra i magen iaf. Var riktigt hungrig vid klockan 20. Det var dock lite för mkt vinäger i första maträtten - men gott, köttet i varmrätten var mört men mkt fett. Dock så var pepparotskrämen så jäkla god. Efterrätten var nog den jag tyvärr gillade minst. Märklig kombination som inte föll mig i smaken tyvärr. Men mätt vart jag och gott vin fick jag med!
 
Uppe på rummet så la vi oss i sängarna väldigt tidigt. Vi var sååå trötta. Måste nog vara den skönaste sängen som jag sovit i, på något hotell. Dock så gled den översta madrassen iväg under natten både för min och min man. så jag låg lite snett. Mannens dosa fungerade heller inte, så han kunde inte ställa in sängen. Men vi sov gott iaf, bägge två. Det var inte så ljudlöst heller i vårat rum. Jag som behöver tyst för att sova. Vi hade fått öronproppar, men det är inte allt för bekvämt att sova i. Vet inte om det är en vanesak eller knas på mina öron, men jag får nästan ont av dem. Sovmasken var däremot väldigt mjuk och skön. Tillslut vart det lite bättre med ljudet och då somnade jag omedelbums.
 
På morgonen så vart det frukostbuffé. Med bra sömn och mätt i magen fortsatte jag raka vägen till jobbet för ett 8 timmars pass. Men det gick super och jag var faktiskt hyfsat pigg då jag kom hem sen! Härligt!
 
You bed kommer att lanseras den 1 november runt om på flera scandic hotell i sverige. Ta dig en natt i lugn och ro, själv, med en vän eller kanske med kärleken din. Perfekt för avkoppling och en god natt sömn!
 
 
0 kommentarer publicerat i Event
Taggar: Björn Hedensjö, Jamie Oliver, egen tid, egentid.se, scandic, scandic anglais, scandic hotell, skönt, sov gott, sova, sova gott, sömnkit, yoga, you bed