VIP UnderbaraBARN Mässan..

Förra fredagen gick årets UnderBARA Barn mässa av stapeln. VI var ett antal bloggare som fick komma en stund innan och få en kort igenomgång av Kickie, få frukost från Rica Hotel och en varsin Goodiebag. Sen såklart inträde 30 min före alla andra. Dock så hann vi inte så långt då flertalet av montrarna stod tomma från personal. Så vi stod och vänta i väldigt lång tid på att dem skulle komma, så att vi kunde bla handla.
 
När man går runt hos företag så tar det en stund innan man kommer runt och jag hann absolut inte runt alla montrar. Tänkte att jag skulle ha fortsatt på eftermiddagen sen. Hann dock förbi Name it såklart och hälsa på alla tjejer. Vi hann förbi Kids concept, MAM, BCWW och hälsa på Björn och hans fru Karolina. Vart lite godis, en kaffe på vägen och sen vart det lunch!
 
Hann dock inte så mkt mera då jag var akut dålig och fick åka hem. Utan att ha gått runt och hälsat på alla företag, hämtat ut min Loppi påse etc. Men det var tyvärr inte så mkt att göra åt. Hade gärna gått där hela helgen om jag hade kunnat!
 
 
 
2 kommentarer publicerat i Event
Taggar: BCWW, BCWW Björn Christiernsson Workwear, Kids Concept, MAM, Name it, goodiebag, loppi, underbar, underbara barn, underbara barn mässan, älvsjö mässan
#1 - - sara:

Bara 12 dagar kvar och det är så sjukt overkligt! Det mesta är nog klart hemma. Bara skötbordet som ska upp från källaren och ställas på plats samt ett spjälskydd till vaggan måste köpas. Men planen är att vi ska göra det i helgen. Måste även tvätta alla små minikläder :)

#2 - - louise mamma till hugo:

Måste se till att åka upp till den mässan ng gng, hade varit kul att gå på ng ordentlig istället för den vi har här nere.

Hoppas att allt är bättre med dg