Tävling Mys Naglar..

I snart TOLV år har jag gått hos My och gjort mina naglar. Behöver jag säga mer egentligen? Jag är väldigt nöjd med mina naglar. Väldigt. Det började med att jag satt i kassan på ica och en tjej kom titt och tätt och handla. Hon hade ju så snygga naglar. Så tillslut frågade jag henne vart dem var gjorda och jag fick nr till My. Sen dess har jag varit fast. Helt såld. Naglarna är en del av mig nu =)
 
 
Jag använder mig av glasfiber! Passar mig super. Växer ut fint och många vet inte ens om att jag har nagelförlängning. Håller bra med! Fyller på en gång i månaden.
 
Detta är en super tävling. Nu har nån av er chansen att få en nagelförlängning inkl lackning hos Mys Naglar i stockholm. Du får väl ja mellan glasfiber eller gelé.
 
Tävlingsregler:
  1. Lämna en kommentar här på bloggen och svara på frågan, Varför vill du vinna?
  2. Gilla min sida på fb + Gilla & dela bilden som finns där, ni hittar den HÄR.
    OBS! Bilden måste delas offentligt, annars kan jag inte se att ni har delat.

Tävlingen avslutas Torsdagen den 14e november 2013
Lycka till!

#1 - - Jennie:

Åååååååååååååh!!!
Kan detta vara en av årets bästa tävlingar?? Förmodligen!

Jag vill sååå gärna vinna. Sjukskriven preggo mamma som kämpar på med vardagen skulle verkligen behöva lyftet av nya frächa fina naglar! Jag älskar glasfibrer för de håller otroligt bra samtidigt som de inte är så tjocka. Jag fyller år i december så jag skulle så hemskt gärna vara fin om fingrarna tills dess!

Hoppas på tur hos dig vännen.

stor kram!

#2 - - Gunilla asada:

Jag vill gärna vinna för att kunna ha snygga naglar även på vintern. :-)

#3 - - Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset:

Jag önskar att vinna då det var länge sedan jag unnade mej något och fina naglar skulle göra mej väldigt lycklig.

Blir så avis att jämt se dej med dina fina naglar. :)

Gillar Deliciously på facebook och gillar och delar tävlingsbilden offentligt. :)

Håller tummar och tår!

#4 - - Martina:

Delat på FB.
Det vore fantastiskt att vinna detta och därmed hitta ett nytt ställe att gå med mina naglar! Mellan juni och början av september har jag någorlunda fina naglar "av mig själv" och ÄLSKAR att måla dem och vara fin. Resten av året ser jag numera alldeles ovårdad ut då de bara går av och blir ojämna eller ser nedbitna ut.
Förr gick jag hos en tjej som sedan valde att lägga ner sitt företag för att istället bli personlig assistent till sin syster och efter det har jag bara inte kunnat hitta någon som jag är nöjd med...
Please, please ge mig chansen att känna mig välvårdad igen :-)

#5 - - Johanna Kenas:

Håller tummarna för lite nagel-glam såhär i höstmörkret. Har alltid varit intresserad av snygga naglar men aldrig provat glasfiber. Är de tunnare än gelé/akryl vore det ju kanon, skulle gärna vilja testa! Mitt nagelintresse har verkligen eskalerat efter att barnen börjat växa upp lite och barnvagnsintresset tvingats svalna..

Håller tummarna och hoppas på tur!

Kram!

#6 - - Malin - allt och lite annat:

Åh vilken toppen tävling! Jag skulle verkligen vilja vinna då jag nästan aldrig unnar mig att fixa mina naglar och de är i stort behov av omvårdnad! Hoppas du en massa tur! <3 och delar såklart! :)

#7 - - Rigmor Holmquist:

Låter häftigt.Tänk att få vinna snygga naglar jag som inga har åh självklart så delar jag en så här bra tävling.

#8 - - Rigmor Holmquist:

Låter häftigt.Tänk att få vinna snygga naglar jag som inga har åh självklart så delar jag en så här bra tävling.

#9 - - dianasdrömmar:

Me åh vilken fin tävling, vill gärna vinna för att varje dag i mitt jobb använder jag händerna och naglarna är så viktiga att dom är snygga kram Diana
gillar och delar förstås ps missa inte min fina tävling idag..ds

#10 - - Nina Kärrström:

Jag vill vinna för mina fula breda naglar är helt banans. Folk tror jag biter på naglarna för att de är så korta, naturligt korta!

#11 - - Sofie:

Åh vill vill vill vinna. Denna lyx skulle vara vad min kropp, själ och naglar skulle behöva.
Efter TVÅ otroligt dåliga behandlingar/förlängningar så vill jag inget annat än att äntligen få fina vackra naglar.
My gör verkligen de bästa.

Delar på facebook

#12 - - helena takacs :

Jag dkulke villja vinna för att jag länge velat göra naglar men anser inte att jag kan lägga de pengarna på mig själv, man själv kommer i sista hand. Hoppas på lite tur tack även för rn trevlig tävling

#13 - - Nadja familj, skor, shopping, event:

Vem vill inte ha snygga naglar. Önskar så att jag vinner så jag äntligen kan få göra naglarna hos någon som kan. Skulle vara kul med fina naglar till alla fester som börjar nu snart och fortsätter in i december.

Gillar och delar på fb!!

#14 - - Julia Rosén :

Jag vill vinna för att mina naglar är så tunna och skivar sig hela tiden, helt odugliga att göra fina.

Gillar redan på Fb och har såklart gillar och delat bilden

#15 - - Lina:

Åh jag vill gärna vinna för att få fina naglar tills jag börjar flyga igen och jul å nyår om de håller :) Är ju mellan två jobb just nu, så det skulle vara supert och vinna detta :) Hoppas Hoppas :) Kram Lina

Jag gillar dig på FB sen innan och delar på FB

#16 - - Anonym:

Åh jag vill gärna vinna för att få fina naglar tills jag börjar flyga igen och jul å nyår om de håller :) Är ju mellan två jobb just nu, så det skulle vara supert och vinna detta :) Hoppas Hoppas :) Kram Lina

Jag gillar dig på FB sen innan och delar på FB

#17 - - Madeleine E:

Har hållit på att göra naglar i många år men aldrig varit riktigt nöjd. Nu har jag sen en tid tillbaka slutat och bara lackat men oj vad jag saknar att ha snygga naglar! Skulle jättegärna vilja vinna och vara fin till min sons 2årskalas men även sluta gnaga på nagelbanden. Håller tummarna och gillar! :)

#18 - - SoffiZ:

Åh vilken tävling!

Mina naglar är alltid asäckliga eftersom att jag biter på dem :/. Jag har försökt sluta så många ggr, men det går inte. Jag har ett jobb där man ser naglarna hela tiden och jag skäms hela tiden.
Om jag skulle vinna skulle det passa mig utmärkt att åka till sthlm och kanske passa på att fika med fru Bergquist :)

#19 - - Sanna:

Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna då jag för några månader sedan gjorde naglarna för första gången i samband med mitt event Mammamingel som jag är arrangör för, det gav mig verkligen mersmak och det vore så kul att få piffa upp naglarna på nytt igen.

Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), och har delat och gillat tävlingen där också.

Kram Sanna

#20 - - Karin:

Vill jätte gärna vinna detta till mig själv. Vem vill inte få fina naglar?

#21 - - Josephine- Mamma till Elika & Nick:

Åh!!! Det här vill jag verkligen vinna, mina naglar är verkligen katastrof nu under höst/vintern... Har haft gelenaglar förut, har även testat glasfiber men det var inget för mig, trivdes mycket bättre med gele! Nu hålle rjag mina tummar hårt!!! Gillar & delar såklart på FB (josephine granholm

#22 - - Yvonne:

Med 3 barn så lägger man sällan tid och pengar på sig själv.
Skulle vilja lyxa till det lite och få fina naglar.
Gillat och delat såklart

#23 - - Emma:

För att jag går i högstadiet och det är fruktansvärt mycket plugg, dessutom har jag inte några pengar att lägga på nagelfix, därför skulle detta sitta otroligt fint mitt i allt plugg! Kram :)
(Emma Englund på Facebook)

#24 - - Hanna W:

Vill vara med och tävla. Hoppas man får ha två anledningar...
1. Mina naglar har aldrig varit bra, biter inte men dem är så sköra :-(
2. Denna höst med jobb och heltidsstudier och familj har jag knappt haft någon fritid/egentid. Vore underbart att få lite belöning föf det :-)