Intensiv helg..

Wow vilken intensiv helg. Vi är alla super trötta =) Igår packade vi våra väskor och sen åkte vi till vasamuseet. Vi åt lunch där och gick runt och kika på allt. Theo tyckte att det var super. Speciellt eftersom han tjatat så. Vi tog sen spårvagnen in till stan en stund. Gick på br leksaker och sen några fler affärer och så promenerade vi tillbaka till bilen som stod på väg mot djurgården.
 
Hämtade mat och sen begav vi oss till rika talk hotell där vi checkade in i alfonssviten. Vi käka och gick sen ner i lekrummet, så att ungarna fick springa av sig lite. Upp på rummet och bada och lekte med alfons. Läste böcker och sen sov dem som sten. Själv så handla vi lite snack och mös i mängder. Härligt!
 
Idag började vi dagen med att ungarna sov till 7, trots ändring av klockan =) Sen fortsatte det med en härlig frukost! Mer lek i lekrummet. Sen kom svärföräldrarna och mötte oss. Visade dem rummet, checkade ut och sen begav vi oss till spökbrunchen. Ungarna var super nöjda. På det så åkte vi sen till Haga och till fjärilshuset. Kolla fjärilar och deras nya succé - hajarna!
 
Ja som ni förstår är vi lika trötta just nu. Jag har ändå sovit i en timme. hah! Nu ska ja få något i magen och sen blir det sängen igen för min del. Ungarna sover som stockar.
#1 - - Madde - Trucker Mamma Madde:

Ser ut som en mysig helg. :)

Det är oki, eller har nog åkt på en öroninflammation onödigt nog men det som inte dödar härdar. ;)
Hur är det själv?

Kram.

Svar: usch. det gör ju ont med som fanken. hoppas att du kryar på dig!
Nina