Här var det magsjuka..

Japps här var det magsjuka för hela slanten. Mannen hämta Freja från dagis, han hann bara backa ut bilen och så kräktes hon. Så nu har jag fått tvätta bilvbarnstol, ytterkläder, kläder och handdukar under kvällen. Hon lyckades dricka TVÅ (?) mer utan att kräkas. Dock 4 timmar senare kom det igen. Hoppas på att lite av vätskan hann absorberas. Kan ju säga att tjejen i normala fall inte brukar få i sig en. Så det var mkt för å va henne. Men förstår att hon var törstig. Brukar själv ge dem små doser, så att allt inte kommer upp igen. Men jaa... Inte så lätt då dem är så små heller. Hon kräktes iaf sen i hinken och även i toan. Så hon är så jäkla duktig den ungen! Theo stod bredvid och hejja (ja han hejja) på henne. 
 
Kvällen har inte bara bestått utav att tvätta, utan även att skura - en massa. Grov andvändning av handsprit. Ska nog sova med flaskan. Vart ett glas ingefärashot till kvällskvisten med. Se om det hjälper något.. 
 
 
 
 
#1 - - Cissi:

Stackare! Hur mår lilltjejen idag? Och ni andra klarat er?? Kramsr

#2 - - Carolina:

Åh nej, krya på dem! kram

Svar: Tack Carolina!! kramis
Nina

#3 - - Jolie:

Blää vad tråkigt.
Hatar magsjuka.

Hoppas ni andra slipper. Men ofta kan ångesten och inväntan vara nog så jobbig..

Vill bara säga att tvål är bättre än handsprit om det är calicievirus (vinterkräkräksjukan). Själv har jag inte blivit smittad på jobbet, fast jag tagit hand om de sjuka. Men när M drog hem det från dagis blev vi alla sjuka.. Fast det tog tid. Blää blä.