Ett handtvättäventyr!

Välkommen till Ellas Handtvättäventyr!

Ibland kan det vara svårt att få barn att tvätta händerna. Med hjälp av den här appen kan du som förälder eller pedagog uppmuntra ditt barn att tvätta händerna på rätt sätt och inspirera till goda vanor. Appen är helt gratis att ladda ner, ber inte barnet att köpa någonting eller att skicka något någonstans. Syftet med appen är att lära barn 2-6 år att förstå när, hur och varför de skall tvätta sina händer för att minska smittspridning på förskolan och/eller hemma. I appen har ditt barn möjlighet att ta ett foto på sitt ansikte för att göra upplevelsen mer personlig och rolig. Fotot lagras inte i appen.

Ellas Handtvättäventyr kretsar kring huvudkaraktären Ella och hennes vänner Max, Sam och Dino som älskar att leka och göra roliga saker. Speciellt på förskolans lekplats, där de ofta blir väldigt smutsiga. Därför måste de tvätta händerna ordentligt när det är dags för lunch eller samlingen. Tyvärr vet de inte hur de ska göra och ditt barn måste hjälpa dem. När handtvätten är avklarad är det dags för party!

Läs mer om appen här..
 
#1 - - sara:

Tack Nina! :) Klart jag var tvungen att ha med Elvis ;) Hade till och med Elvismusik i operationssalen, haha!

Det enda vi gör här hemma är att mysa med vår lilla kille. Vilken obeskrivlig känsla det är att ha sin lilla bebis i famnen efter att ha burit honom i magen så länge, helt fantastiskt. Stor kram på dig!