Blogbag...

Vart super glad då jag vart uttagen till att få prova Loppi Blogbag igen! Direkt såg jag kryddan som står chili på! Hallåå, lagar jag något utan det nu för tiden?!! =) Mums. På det så har Theo tjajat om Crodarna sen vi var på förhandsvisningen av den filmen. Då hans födelsedag/julafton närmar sig med stormsteg - så är det perfekt att kunna ge. Vet att han kommer att bli jätte glad. Han kommenterar skylten i videobutiken varje morgon som vi passerar den på vägen till dagis. 
 
Fick gömma paketet fort som fanken då jag kom hem. Han var väldans nyfiken på vad det var i. Jag sa det är kryddor. haha. Den blir super =) Fick dock inte med den där lilla flaskan vad det nu var. Men resten är med och ska testas till max! :D
 
 
Loppi Blogbag oktober 2013 innehåller följande:
   Croodarna på DVDHäng med på förhistoriens första, största och roligaste äventyr där Croodarna, världens första familj, ger sig ut på sitt livs resa när de tvingas lämna grottan som tidigare skyddat dem från alla faror.
 
   Barnängen Sensitive Deo 50 ml. En effektiv, snabbtorkande och alkoholfri antiperspirant som ger deoskydd i 48h. Milt vårdande och passar dig med extra känslig hud.
 
   Santa Marias nya kryddblandning Coriander & ChiliKryddblandningen som kommer i en snygg och funktionell kvarn, ger en härligt frisk och aromatisk smak av bland annat chili, lime, korianderblad, citrongräs och vitlök. Kryddan ger en asiatisk touch till din mat och passar utmärkt till kyckling, fisk, skaldjur, nudlar och sallader.
 
   Reztart, ett näringsrikt mellanmål med lågt GI. Ett enkelt och gott sätt att fylla på med näringsrik och långvarig energi. Produkterna är ett resultat av 10 års svensk forskning och de innehåller inget tillsatt socker.
 
   SweetDrops Stevia med chokladsmak från SweetLeaf. SweetDrops är flytande stevia smaksatt med naturlig arom eller neutral. Prova att smaksätta yoghurten med bärsmaken, läsken med citron och glassen med choklad, eller hitta på din egen kombination.